gigigur temmuzonbir evet bende de 1 yıldır vardı gebelik öncesinde de 25 mcg kullanıyordum. 3 ve altı yeterli demişti kontrolde tekrar sorayım bakalım.
gigigur temmuzonbir ediyorum zaten 1 seneden fazla. ben sadece 1-2 arası demenize şaşırdım 3 altı dediği için onu soracağım.
kevsertksr Bende de 16.haftada tiroit ilacına başladılar aslında hamileliğin başındaki kan değeri de 4 küsürdü de ben o kadar söyledim başlamamışlardı. TSH, t3 ve t4 beraber bakılması önemli ama dahiliye doktoruna gidin bence o başlar.
pelosu Sağlık ocagında kan geç işlem gördüğü için sayılar daha yüksek çıkıyor ama yinede olması gereken sınırın üstünde sizinki. İlaç başlayacaklardır. Bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum normalde gebeliği öğrendiğimde değerim 11 e yükselmişti ilaçla en son 5 e düştü devam ediyorum kullanmaya takip altındayım. Çok kolay düşüyor bu arada degerler 10 günde düştü değerim 5 e.endişelenmeyin ama biraz önce gidip ilacınıza başlayın ne kadar erken o kadar iyi.. 🌺
gamzeznc xlittleturtlex katılıyorum size sağlık ocağında hangi değeri versem yüksek çıkıyor ama hastanede versem normal aralıkta çıkıyor hep