bmbibdm okulda öğretmenim ilk 4 ay çalışırken kahvaltımı yapamadan gıdıyordum çoğu zaman. Yanıma alıyordum ya da bazen sınır pogaca seklınde yapıyordum. Yanıma yumurta almayı sevmem mesela. Yumurtayı Bırtek kendı evınde yerim. O zamanlar yumurta yıyemedım yani.Okul tatil olunca yumurta yemiş oldum daha ıyı beslenmiş oldum. Bu açıdan bende de bır sağlık sorunu yok ama erken çıkacağım ızne. Hatta 32 yi de beklemeyecegım. 1 eylülde seminerlerimız başlıyor. 27 haftalık haftalık o zaman. Müdürüm 1 ay için başlama yapmamamı ıstedı. Ders programı degıstırmek zor, okul kalabalık, aynı zamanda yerime gelecek öğretmen ıcın 1 ay öncesinden yazı yazmaları gerekiyor, öğrenciler için de öğretmen degısıklıgı zor. Bır sekılde aıle hekımınden parça parça rapor alıp okul başlayınca izne çıkmam gerekıyor yani.
İlk hamılelıgımde de 24. Haftada Cb kararnamesi vardı pandemı sebebıyle 22. Haftada ayrılmıştım ızne o zaman da.
Bazılarına doğum sonrası izin çok hayatidir ekletmek ıcın alabılır. Hepımıze lazım ama ben zorlamak ıstemıyorum suan. Hamılelıgımın tadını çıkarmak ıstıyorum