brj Kızlar 9+2 yim 3. Gebeliğim karnım 6-7 aylık gibi benim gibi olan varmı ya tekmiyim. Utanıyorum biri hamile olduğumu anlayınca 9 haftalık demeye 😂
delalinannesi brj 12+5 teyim iki dakika önce aynaya bakıp dedim ki şu an biri görse doğurmak üzere olduğumu düşünür böyle bir şişkinlik olamaz demir ilacına ve diğer kullandığım ilaçlara bağlıyorum bu olayı ve sakin kalmaya çalışıyorum 💅💅
temmuzonbir brj ilk gebeliğim 9 haftalıkken 3 aylık gibiydim herkes şişkinlik o geçer gider dediler hiçte geçmedi 😂
asyatoprakk Bende aynı şekildeyim 12 hafta olacak ama görsen 6 aylık gibi. İkinci gebeliğim ondan mı acaba diye düşünüyorum
brj asyatoprakk 1 den sonrakiler büyük oluyo diyolar ama. 2. Benim 12. Haftalıkta sonlanmıştı. Bide 6 yıl oldu hayal mayal hatırlamıyorum hiç. Bunda da böyleyim görünüş olarak çok hamilemsi 😂😂
pofidikanne brj hahaha evet saat gözüme gelmiyor direkt kendimi dışarı atıyorum yanına da bir maden suyu içiyorum iyi geliyor
brj delalinannesi yalnız olmadığıma sevindim aslında 😅 . Ama etrafta tekim benden bitane daha yok. 😂 neyse. Bu yorumlar ama iyi geldi gerçekten. Sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil