rabiaduru1 ilknursoylu0994 opr dr sezgin dursun a yaptrdm kartalda. Nette iletişim bilgisi var Kadın dogum doktoruydu memnun kaldk 6 bın tl
snmcftc ilknursoylu0994 zeki şahinoğlu var caddebostanda ben ona gitmiştim fiyat da 2ay önce fln 8 bindi nakitte :)
yenidenanne18 ilknursoylu0994 daha detaylıya gelmediğim için bilmiyorum da doktorum perinatolog benim fark almıyor detaylı ve muayene arasında. altunizadede kliniği var prof. oya demirci inanın çok çok memnun kalırsınız canı gönülden tavsiye ederim 🙏🏻💖
ilknursoylu0994 yenidenanne18 benim de daha var iki üç haftam şuan ki güncel rakam ne biliyomusunuz acaba bide o zamana kadar değişir mi acaba rakam bilmiyorum ne sıklıkla zam yapıldıgını
yenidenanne18 ilknursoylu0994 şu an 11bin fiyatı. zam gelmez temmuzda geldi bir de ocak ayında zam gelecek. isterseniz instagramda asistanının iletişim numarası var ordan da sorabilirsiniz yoğun baya ama verdiğiniz her para kuruşuna kadar değer harika birisi
bebekpopi Ben madenler fsm hastanesine sordum 6.000 dedi istersen arayıp sorabilirsin benim iki üç haftam var daha
ilknursoylu0994 bebekpopi bazen radyoloji uzmanları yapıyomuş detaylı ultrason benim ikili taramamda bir damar görünmedi o yüzden iyi bir perinatalog olsun istiyorum sizin sordugunuz perinat doktorumuydu birde adı neydi acaba
ilknursoylu0994 yenidenanne18 çok tesekkür ederim 🌸 sizede sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun insallah
ilknursoylu0994 yenidenanne18 tekrar Merhaba arastırmalarım sonucu oya hanımda karar kıldık 31 agustos itibari ile müsaitmiş size bi sorum olcak bilginiz varsa hoca gerek duyarsa vajinal muayne ediyor mu ? Bazı merkezlerde vajinal bakmak için cihaz yok bende gidip görmediğim için size sormak istedim
zeyy8 ilknursoylu0994 ben de bu cmt sordum 11 bin dedi asistanı. 2 hafta önceden randevu alınması gerekiyormuş
bebekpopi ilknursoylu0994 ben sadece genel olarak fsm özel hastanesini aradım doktor bilgisi pek bilmiyorum amaa bir ara istersen fsm tıp merkezi
ilknursoylu0994 leonlulu malesef sizin dediğiniz yerde perinataloji doktoru yok detaylıyı muhtamelen radyoloji uzmanları yapıyor orda
leonlulu ilknursoylu0994 evet randoyoloji uzmanı yaptı güzel ilgilydi heryerini gösterdi ayrıntılı ben sonucu doktora gösterdim
allegra Merhaba, ben ilk gebeliğimde Medicalpark Maltepe’dekş Prof.dr Ercüment Müngen’e gittim, çok detaylı bakıyor bir yeri göremedi tekrar çağırdı, çok titiz bir doktor. Şimdi tekrar hamileyim ona gideceğim yine.