leonlulu Alara6161 bunu kuzenimde önerdi ama nöbetçi eczanede yokmuş bu fayda etmezse denicem şurubu mutlaka 🌸
Alara6161 leonlulu her eczane olmuyor malsf bende zor bulmuştum damlasıda oluyor ama damlası değil şurubunu alın çok güzel gaz çıkarıyor ama yine kıvransada işe yaramadı diyip kestirip atma canm bebeklerin bağırsaklarını düzenli aktif kullanması zaman alabiliyor yani sürekli alttan üstten gazını güzel çıkarsada içerde minnacık ta olsa onu rahatsız etcek gaz malesef kalıyor
leonlulu Alara6161 evet güzel çıkarıyordu galiba yetersiz geldi damla artık bizi baya idare etmişti önceki damla
annebaliii rabiaduru1 ne gıbı şeyler yemedım canım bende çoğu gaz yapan seylerı yemıyorum ama yıne aglıyor
rabiaduru1 annebaliii lahana yemekleri tursu, nohut, fasulye, ayran, mercimek roka bunları yemedim. Probiyotik basladınz mı? Bir de ben günde 2 kere kimyon cayı içtm o da sancıya iyi geliyor.
leonlulu kendihalinde18 dün gece denedik ama etkisi ne zaman başlıyor kullanınca çıkıyor mu gazı hemen uyuduğu için pek anlayamadım sabahta çok dolmuştu gaz eski damlayı verdim rahatlasın diye