busbus222_ emin1333 hmm anladım canım bende 19. Haftamda gitmiştim baya erken gitmişim sanırım ama doktorum yönlendirmişti mutlaka görün demişti die
emin1333 busbus222_ bence doğuma kadar takipte kal onlar çok daha iyi biliyor inceliyorlar bebeğim bitanesi makat gelişi dedi diğeri içinde başı biraz büyük gözüküyor daha sıkı takibe gel dedi bakalım pazartesi ne diyecek inşallah allahin izniyle bir sorun yoktur
emin1333 busbus222_ işte bende bulunsun istiyorum iki bebege yetişemem beli bir ayliga geldiğinde hiç yetişemem biberon şart ama tabi istiyorum ki ilk benim sütümü alsın emsinler bunu çok istiyorum ama işte biliyorsun cnm bizler kiritiğiz heran neyi ne olacağıni bilmiyoruz
busbus222_ emin1333 doğru canım haklısın bulunması iyi olur gerekirde bende almadım daha Hagi’sini alacağıma karar veremedim birde süt sağma makinesi de almayı düşünüyorum
busbus222_ emin1333 keşke öyle bir şansım olsa işte devlette sıra bulamıyorum ilk peritonolojiye gittiğimde de özelde gittim orda da fiyatlar çok yüksek maalesef
emin1333 busbus222_ aslında mhs de alabilirsin çok zor değil sabah 10 cumartesi günü hemen düşüyor ve hemende bitiyor ben alarim kuruyorum unutmayayım diye öyle alıyorum Devlete doktorun varsa oda seni direk gönderiyor
busbus222_ emin1333 tamam canım çok sağol değerlendiricem evet özelde takipli olduğum doktorum var o yönlendirebiliyor
emin1333 busbus222_ rica ederim tatlım bende özelden de takipliyim şuan 3 tane doktorum var ancak yetisiyorlar bana 🤭
tali15 Bende bugün kontrole gittim kızlar,32+1 haftalık birisi 2 kilo diğer bebekte 1850 dedi doktor aralarında hep böyle fark vardı zaten en başından beri. Haftasına göre iyi mi sizce serviks uzunluğu da 29 mm dedi iki hafta önce 33 dü
busbus222_ tali15 kiloları haftalarıyla uyumlu maşallah canm herhangi bir sorun yok gibi hayırlısıyla vakti zmanında kucağınıza alın inşallah 🤲🤲
emin1333 tali15 maşallah güzelmiş cnm sağlıkla kucağına alırsın fazla ayakta kalma serviks uzunlugun şimdilik iyi ama dikat et kisalmasin bende 10 önce ölçüm 40 mm şimdi ne kadar bilmiyorum hemen değişebiliyor
tali15 emin1333 evet canım hep tedirgin oluyordum onunla ilgili sorun yaşarım diye ama çok şükür rahat geçirdim,doğum iznine ayrıldım evde dinlenerek geçirmeye çalışıyorum 🥹🥹