benzeynep Kızlar merhaba gece doğru düzgün hiç hareket hissetmedim sabah doktora gittim bebek makat geliş dedi şuan hareketlerini çok derinden hissediyorum ya da hiç hissetmiyorum normal mi ?
canseza benzeynep yoruluyorsaniz veya uyku saatine denk geliyorsaniz ondandır tatlı bir şeyler yedikten sonra solunuza yatın hareket edecektir geçen ay makat gelis olan bebeğim geçen gün baş gelişti pozisyonu değişiyor sürekli korkacak bir şey yoktur olsaydı doktorunuz söylerdi zaten
fadimeinci Merhaba bende tam 1 hafta önce gitmiştim 26+1 deyken makat geliş dedi. Daha önce kaç hafta boyunca baş geliş demişti donmus bebis. Ama yine dönerler. Bende genelde otururken uzanirken hissediyorum ayakta hissedilmiyor pek.
benzeynep fadimeinci peki güçlü mü hissediyorsun yoksa pıt pıt mı ben kasıkta hissediyorum pıt diye vuruyor
fadimeinci benzeynep normal otururken güçlü hissediyorum kafası yukarıda old için bi tarafta oluyor vücudu belli oluyor karnımın bi tarafı daha yüksek oluyor çünkü. Ama yatarken bazen üstüne doğru yatmışsam kasiklarimda minik minik hissediyorum