umransag _Ebrukaracan06_ 38 haftada yatış olur mu canım bir sıkıntı yok sadece benim NST’de biraz ağrım çıktı diye sonu belli olmayan bir yola sürükleyeceklerdi beni
_Ebrukaracan06_ umransag ilk kızımda 37 yatıp 38 doğurdum ama onda suyum nişanım gelmişti yatsaydın suni sancıyı dayıyacaklardı iyi yaptın Doktor’un geldiğinde gidersin zaten biz 40 görürüz bacım
umransag _Ebrukaracan06_ Bnde doğru karar verdiğimi düşünüyorum çünkü ne nişan ne su gelmesi hiç bişey yok boş yere bir hafta yatıracaklardı eşimin babalık izni bitince çocuğuma nasıl bakıcam direk bunu düşündüm yanı nst de bıraz ağrım çıktı diye yatış olmaz ki benim ilk doğumumda 2 cm açılma vardı ona rağmen yatış verilmedi 5 saat sonra kabul edildim
_Ebrukaracan06_ umransag kız işte yatmadıgın iyi olmuş aynen babalık izni az ya aşırı derece kasıklarım agrıyor cuma olaydı bir gideydim
umransag _Ebrukaracan06_ inşallah canım geçen hafta benim de yoğun kaşık ağrım oldu lakin bebek kanala bile inmemiş bugün sordum doktora
bisenorita yasemiin0 eşiniz yanınızdaydı dimi sancı sürecinde doğuma kadar bazı yorumlarda almadılar tektim filan yazmışlar da korktum
kubasiii Siz ne zaman doğum yaptınız bilmiyorum ama artık sancı sırasında yani doğum öncesi tek kişilik odalarda eşiniz yanınızda kalabiliyor normal gebe polikliniği için geçerli perinatolojide refakatci tamamen yasak
gigigur kubasiii doğumhanedeki tek kişilik odalarda da mı eş yasak? ya da doğum sonrası yine tek kişi oda olursa orda mı yasak acaba? herhangi bir refakatçi mi yasak?
kubasiii Doğum hanede zaten odalar tek kişilik orda eşiniz yanında kalabiliyor tam doğum sırasında çıkarılıyor sonra servise geçiyorsunuz tek kişilik oda olursa eşiniz kalabiliyor iki kişilik oda olursa kadın refakatci olması gerekiyor