Hilal6969 @vanilyalibuse @muhendistenfikirler @malakas @_Mother_ @derya_1010 @fikretbaciniz @Mavideniz26 @hilalnurr @annebaliii @Gokturkmom_ @aslmoms @asil15 @elisamommy bir arkadaşın cinsiyet tahminini yapmissiniz sizlerin tutmuş sanıyorum öyle gördüm bana da bir tahminde bulunabilir misiniz
Hilal6969 asil15 ay hadi insAllah ya iki tane oğlum var bir kizim olsun çok istiyorum tabiki hayırlı olsun öncelikli olarak ama olmayan isteniyor 🤲🥰
asil15 Hilal6969 hayırlısı canım bende 3.cok kız istedim hatta herkez kız dedi bir ben hariç hayırlısı oda erkek dedim erkek oldu😅
Hilal6969 asil15 hayırlısı böyleymiş demek ki yine de hayırlısı olsun nasipte ne varsa o olur artik 😃
Hilal6969 asil15 öyle tabiki hayırlı evlat olsunlar sağlıkli olsunlar gerisinin bir önemi yok nasipte ne varsa o oluyor
Hilal6969 bebekpopi benim iki oğlumunda yuvarlakti keseleri bunun yamuk olunca bı kız mı acaba diye umutlandim ama 😃
Hilal6969 elisamommy bana da kız gibi bi hissiyat geldi ama 🙈 sağlıkla alin insAllah kucağınıza kaç haftalık
derya_1010 elisamommy çok ufak ama bacım fındık kadar doktor bilememiş daha 😅 neyse gönlün olsun tahminimce erkek şimdlik 🥰🤲🏻