duo123 Aç karnına 76 , 205 ve 180 çıktı . Ne yazık ki yüksek çıktı . Bir hafta değerlerime bakacağım . Diyetisyene gitmem önerildi ancak evde kendi kendime diyet uygulasam olur mu ? Bir hafta içinde düzelir mi ?
aymekide duo123 ya chatgbt üzerinden yapılabilir ama en sağlıklısı diyetisyen. Çok uyguna hamilelik diyeti yaptıranlar var.
htckygsz duo123 bana diyetisyen diyet verdi 1-2 aydır diyetle gidiyorum bazen yükseldiği oluyor ama nazarlık diyorum. Kaçamak yaptığım zamanlar da olıyor ama korkma halledebilirsin.ne yiyip nasıl yemen gerektiğini bilirsen eğer diyetle çözülür. Çok can sıkıcı bir durum ama halledeceğiz :)
htckygsz duo123 bir de eski haline dönmüyor maalesef doğuma kadar diyet yapmak zorunda kalabilirsin yani ben öğrendiğim zamandan beri devam ediyor çok salarsan dikkatsiz davranırsan sana da bebeğe de zararı olabilir şeker sende kalıcı olabilir bebek iri olabilir ama tabiki bunlar sadece bir ihtimal ama çok hafife alınacak birşey değil
ikizannesiasl duo123 canım değerlerin yüksek dikkat etmelisin chatgpt çok güzel diyetler hazırlıyor ona çıkan şekerlerini at ona göre yapsın. Bende de gebelik şekeri çıktı dikkat ediyorum ama arada canım makarna pizza çekiyor yiiyorum valla
sbci Benim doğum paketimin için diyetisyen vardı gittim bir liste verdi yüzde yüz uydum diyemem ama nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim ve gerçekten işe yarıyor şekeri düşürmede şekerden dolayı kadın doğum doktorumda bebekte irileşme durumunu kontrol etmek için 2 hafta da bir çağırdı bu hafta bebeğimize bakılacak tekrar
duo123 htckygsz eğer dikkat edersem sonradan şeker hastalığı olmaz de mi ? 😢 korkmaya başladım . Benimki çok mu yüksek sizce ?
duo123 htckygsz dikkat edersem şeker hastalığına yakalanmam öyle değil mi ? Benimki çok mu yüksek sizce ?
htckygsz duo123 ben evde ölçüm yapıyorum bir gün öğlen bir gün sabah akşam bu şekilde bakıp kontrol edebilirsiniz.açlık şekeriniz 95 altı 1.saat tokluk şekeriniz 140 altı 2.saat tokluk şekeriniz 120 altı olmalı.benim doktorum ilk 1.saate bakmamı önerdi ilk lokmayı ağzıma attığım andan itibaren 1saat tutuyorjm ölçüyorm. Eğer dikkat ederseniz bi sıkıntı olmaz korkmayın çoğu kişinin geçmiş doğum sonrası
duo123 htckygsz teşekkür ederim . Bugün sabah aç karnına ve tok karnına ölçtüğümde 93 çıktı . Böyle devam edersem bence de düzelir
duo123 ikizannesiasl çok teşekkür ederim 😊 internetteki örnek diyetlere baktığımda şekeri tamamen kesmem gerektiğini farkettim . Ayrıca günde bir tabak meyve yiyordum ama fazlaymış 🥲 bu yüzden küçük miktarda yoğurtla tüketeceğim . Onun dışında genel olarak yediğim şeyler . Gazlı içecekler içmiyorum . Arasıra hamur işi yiyordum onu da bırakacağım
meryys duo123 Ben direkt diyetisyene gittim 1 hafta diyet yap açlık tokluk bakacağım dedi doktorum diyetle düzene girmiş şükür
ikizannesiasl duo123 ben de gebeliğimin ilk dönemlerinde bir tabak meyve yiyordum doktorum kızdı günde sadece bir tane meyve o da boyutu küçük olacak dedi o günden sonra meyveye hasretim hem gebe olup hem diyet yapmak çok zor
atik_ duo123 merhaba bende erkende 15 . Haftada çıktı şeker diyetle düşmedi şuan insülin kullanıyorum hayatımda şeker ve beyaz un çıktı diyet ve insüline devam ediyorum
rumeysakulg duo123 bence ilk hafta diyet yapma görmek afına ölç ve not et ona göre önlem alınsın diyetisyene gittiğinde ben öyle yapmıştım Çünkü değerlerin normal çıkarsa diyet vermeyebilir