meysira ilk defa attım birşey olmaz dimi ya ilaç içme taraftarı değildim de çok midem bulandığı için attım
nurbsr34 meysira bana da doktor sabah akşam yazmıştı ama hiç işe yaramadı bende aşırı bulantı kusma vardı sonra zofer yazdı o da ağır bi ilaç olduğu halde günde 3 4 kere yine kusturuyor bugün bıraktım içmeyi bu haplar bana etki etmiyor boşa vücuda giriyor
pnarbyrk meysira ben kullandım. Prilamla başladım. O iyi gelmedi. Zofer kullandım o da iyi gelmedi. Prizin rahatlattı sonra. 6 ay olana kadar kullandım. 8 aylık olduk şimdi
meysira pnarbyrk dúzenlimi kullandin prizini 18.00 da içtim yine başladı bulantim açlık mide ezilmesi düzenli kullanimda mi etki ediyor
pnarbyrk meysira gece uyumadan önce alıyordum sabah kalktığımda bulantım varsa bir tane daha alıyordum. Ama doktorunuza bir sorun yine. Çok kötüydüm ben hiç bişey yiyip içemiyordum
ilknurrr_s İlk başlarda işe yaramıyor gibi oluyor ama içmeyi bi gün unutsan ne kadar faydası olduğunu görürsün bana doktorum gece yatmadan kullan demişti çok bulantın olursa sabah bi tane daha alabilirsin demişti ama yinede doktoruna danış