sedabaskann benim kaynanam da ilk hamileliğimi öğrendi zaman gelinler imin ilk çocuklarının ismini ben koydum bunu da ben koycam dedi güldüm geçtim his ses etmedim eşim de yanımdaydı hani eve gidince dedim hani benim ailemin de ilk torunu benden başka çocuklari yok ben onlara böyle bi hak sunmuyorsam sende sunamazsın dedim isim koymak isteyen kendine çocuk yapıp koysun dedim eşimde sağolsun anlayışla karşıladı anlaşma yaptık ilkini eşim koydu ikinci olursa sen koyarsın dedi ikinci oldu ben koydum hayır bu olmaz diye hiç karışmadık şuan üçüncü gebeliğim eşim de madem bağlatcan doğumda bu seferki çocuğumuzun ismini ikimiz ortak karar verelim dedi o almira olsun dedi bende yanına Almira Rana yada Almira umay koyarım heralde çok şükür isim konusunda anlayışlı inşallah senin eşinde böyle olur yani ben büyüklerinin anne babasının ismini koymasını doğru bulmuyorum bizlerin de aynı şekilde misal vefat etti üstümde hakkı çoktur onun ismi olsun diyip onu anarak isim koymak doğru değil kader benzerliği olur derler bi kaç kere bunun örneklerinede çok denk geldim hurafe batıl diyen olabilir ama ben inanıyorum şahit olduğum için çok sevdiğim bi abla ablasının kızını çok seviyordu kızda 10 yaşlarında vefat etti torunu oldu çok seviyordum yeğenimin ismini koydum dedi kız aynı şekilde aynı yaşta vefat etmişti bide anne 9 ay karnında taşıyor bütün zorluğunu anne yaşıyor rızası olmadan koyulan ismin hayrı olmaz derler inşallah ortak noktayı bulur anlaşırsnz yani kötü gelin desinler ama sen tepkini koy benm aileme böyle hak sunmuyorsam sizede sunamam de çocuk benim ben taşıyıp ben doğuruyorum bnm hakkim de yani kimse kusura bakmasın önlerini kesmezsen bu sefer onlar anne babalık yapmaya çalışır çocuğa öyle leri var bidaha çocuk yapsan bidaha kendilerinde hak görürler .