yelzf Kızlar bel kayması normal doğuma engel mi bilginiz var mı? 34 haftalık olduk şu an her şey yolunda böyle giderse normal doğum olur gibi. Fakat bel kayması beni korkutuyor. Doktora randevu bulup gideceğim . Gitmeden size de danışayım
pofidikanne yelzf bende de bel fıtığı var hamile kalmadan doktor bana duruş bozukluğu da var dedi 😄 doğumu etkiler mi acaba 😏🫤
zuzu_59 yelzf bildiğim kadarıyla bel kaymasına hangi bölüm bakıyorsa ona yönlendiriyor diye biliyorum. İkisi ortak karar verip doğumu belirtiyorlar diye biliyorum. Benimde bel fıtığım için öyle olacak demişlerdi
yelzf zuzu_59 kadın doğumcum beyin ve sinire git ona göre bakalım dedi. Şu an normal doğum görülüyor ve bunun değişmesini istemiyorum yarın öğreneceğim nasıpse
zuzu_59 pofidikanne ben de de bel fıtığı vardı doktora sordum. 7 aylık olunca beyin ve sinir cerrahisi gibi bir bölüm varmış oraya yönlendirecekmiş. Oradaki doktor gördükten sonra ortak karar vereceklermiş
yelzf zuzu_59 evet. Bel kayması ve fıtık normal doğuma engel değil dedi. Yine de MR eski olunca yeni MR istedi. Sekreterler de son ayımda olduğum için emin olamdılar MR günü verdiler. Kendi doktoruma yazdım ondan cevap bekliyorum. MR çekilmek istemiyorum. İçinde radyasyon yokmuş ama insan emin olmak istiyor. Engel değil deyince cevabı almış oldum
zuzu_59 pofidikanne evet kesinlikle söyleyin doktor bilsin. Fıtık kilo aldıkça size daha çok ağrı yapacak ve hareketlerinizi kısıtlayacak, çok zor olur sizin için