ilkheyecanim_ Doğum kilonuzu kaç günde verdiniz? Ben 90 la hamile kaldım 37+1 de 4 gün önce doğurdum doğuma 98 kilo ile gttim bugün taburcu oldum eve geldim tartıldım 93 olmuşum bu nasıl oldu ilk gebeliğim olduğu için anlamlandiramadim🥲
umransag ilkheyecanim_ ilk hamileliğimde 50 den 70 e çıktım doğumdan hemen sonra 8 kilosu gitmişti zaten hiç kafama takmadım o desteksiz büyütmenin temposuna dayanmadı bır sene içinde 55 e düştüm şuan tekrar hamıleyim 38 haftalık yine yuvarlak hesap 20 ye yakın almışım 71 kiloyum,10 u kafadan gidiyor zaten 🤷🏻♀️
allyslife ilkheyecanim_ bebek kilosu, suyu, plasentası, kan hacmi derken normal gitmiş aslında, neyi anlamadığını da anlamadım az mı geldi gözüne, çok mu?
Tortilla ilkheyecanim_ bebegın agırlıgı suyu kan hacmı vs oyuzden oyle. Bende 72 ıle gitmıstım 65 ile cıktım bır ıkı haftada 60 kıloya dustum hamıle kaldgm kıloya gobegımde gıtmıstı.
ilkheyecanim_ ecemk94 4.5 aylık olmuş ya eski kilona gelmişsin ben ben 3 günde 5 kiloyu nasıl verdiğimi anlamadım
sifadrmaz İlk kızıma 66 kilo ile hamile kaldım 76 kilo ile doğurdum eve geldim tartıldım 66 kiloydum. Ama bu hamileligim de çok kilo aldım 29 haftaligim şimdiden 10 kilo aldım 😔
ilkheyecanim_ allyslife çok geldi gözüme birden gidince ve karnım eskisi gibi olmuş. Normal doğuranlarn karnı hamile karnı gibi kalıyor sonradan gidiyor. Sezeryanda benim ertesi gün normale döndü onun için şaşırmış olamaz mıyım?
allyslife ilkheyecanim_ ay yok canım, anlayamadım ondan sordum ona göre bir şey söyleyebileyim diye şaşırabilirsin tabii aşk olsun
minikfasulyeo ilkheyecanim_ bende sezeryanla doguranlarin göbeği hemen gitmiyor zannediyordum normal doğuranlara göre ay ne güzel yaaa
_Ebrukaracan06_ İlk kızımda 83 le hamile kaldım 101 doğuma girdim 90 düşmüştüm bunda 80 le hamile kaldım 96 kiloyım bakalım kaç gidecek
ilkheyecanim_ _Ebrukaracan06_ yani o kdr çabuk kilo düşüyormus ben hiç öyle bilmiyordum diyetle gidiyor sanıyordum 🙈
ilkheyecanim_ Tortilla işte sezeryan göbeği kalıyor diyorlardi kilosu kalıyor ıvır zıvır dediler bna hep ondan şimdi anladım ki normalmş
ilkheyecanim_ _Ebrukaracan06_ hala süt sağıp yolluyorum ben taburcu oldum da hastanede bebeğimi bırakıp geldim 3 gündür ilk defa bugün emzirdm 😌 çocuğumu emziremeden koymuştm yoğun bakima