ecemk94 beysahmet beysahmet mart ayında doğum yaptım. 3 nisanda emzirme yardımı yattı 1621₺ 40ım çıkmadan ilk çocuk yardımı yattı halk bankasına 5000₺ 28 nisanda iş görememezlik parası 2 ayrı tutar yattı 28 temmuzda iş görememezlik parası kalan kısmı yattı
nazlikaya_ ecemk94 merhaba çocuk yardımı için herhangi bir yere başvuru yaptınız mı yoksa direkt yattı mı
anne189 ecemk94 2 ayrı tutar yattı derken doğumdan önceki parayı mı yani rapor parası 2 ye bölündü yani dimi 3 e değil
yeliz1923 ecemk94 Merhaba benim de 120 gün ssk çalışma günüm var acaba iş görememezlik parası ne kadar yatıyor bilginiz var mı yanlış anlaşılmazsa
ecemk94 anne189 doğumdan önce para yatmadı bana 28 nisanda x tutar yattı Yine 28 nisanda farklı bi y tutar yattı 28 temmuzda da farklı bi z tutar yattı
betl99 Benim iş yerimde raporu aylık aylık onaylacaklarını söyledi . İsterseniz iş yerinize sorun net bilgiyi onlar verirler
anne189 ecemk94 şuan doğum öncesi olarak çıkıyor e devletim de doğum yapınca da doğummsonrası alıcam ve iş yerime atıcam dimi
mom2_1 Bunlar için tek tek başvuru yapılıyormu işte doğum parası olsun her ay alınacak ikinci çocuk parası için ve sigortam devam ediyor rapor almama az kaldı sigortadan yatacak olan para için başvuru yapmak gerekiyormu nereye yatırıyorlar
ecemk94 mom2_1 sigortalı çalışansanız alabilirsiniz. Başvuru yapmanız lazım. 2.çocuk konusunu bilmiyorum
ecemk94 mom2_1 32.haftada çalışamaz raporu aldım doktorumdan. İş yerime verdim onlar yaptı. Bide doğum sonrasında çalışamaz raporu aldım. İş verene ilettim onlar başvuru yapıyorlar
mom2_1 ecemk94 rapor aldıktan sonra işi bırakacağım tekrar işe dönmeyeceğim iş yeri hallediyorsa tamam teşekkür ederim
nazlikaya_ ecemk94 anladım teşekkür ederim 🙂 peki doğum öncesi rapor parası doğumdan ne kadar sonra yattı size bende Allah izin verirse yarın doğum yapacağım kaç gün sonra yatıyor merak ediyorum
ecemk94 nazlikaya_ rica ederim. Sağlıkla gelsin inşallah Martta doğum yaptım nisan ve temmuz da yattı