2bebe1anni Yorgunluktan olacak sancıyla normali ayırabilir miyim bilmiyorum çok sancım var bebeğim normalde sakin hareketli ama şimdi nadir olan hareketleri bile çok canımı acıtıyor özel bölgeme çok baskı oluyor yaşayan var mı
zeynebzeyneb 2bebe1anni şuan aynı durumdayım sancı bacaklarıma vuruyor akşam namazındna beridir devam ediyor korkuyorum şuan 33+6 yım daha Çok erken ☹️☹️
2bebe1anni zeynebzeyneb evet daha çok erken birde ben dün denize girmiştim o sebeple olmuş olabilir mi acaba diyorum bir hamileyim göre dün günüm de çok çok yoğundu misafir ağırlıyorum yatılı, yalancı sancı ve yorgunluk birleşti gibi geldi bana
zeynebzeyneb 2bebe1anni benimde 2 gün üst üstte misafriim vardı yoruldum ama bugün yattım hep yine ara ara girdi sancı belden kasıktan Ve miğde bulantısıda Devam ediyor Hayırlı vakitte gelsinler inşaAllah sağ sağlim kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰
2bebe1anni zeynebzeyneb aminnn inşaAllah ya benim de şimdi yine girdi sancılar özellikle akşam yemeğinden sonra oluyor sanki ama bazen dayanamayacak gibi hissediyorum 😓😓