allyslife newmomad 32 bitiyor yarın şükür🫠 hamd olsun daha iyi ama bol bol uykulu😂 uykudan kendimi kaldıramıyorum resmen, doktorum bebek büyüdüğü için diyordu ama ferritinim de en son 24′tü, ben onun daha da düştüğünü düşünüyorum🥲
33_esra newmomad 31 haftalık oldum erken doğum riskim var dua ediyorum zamanında gelsin diye doktor istirahat verdi
harika3838 newmomad merhaba bizde 19+2 olduk bu aralar sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum😅 göbüş büyümeye başladı artık bol giyinsem de anlaşılıyor. Mide bulantısı ve yanma dışında bir problemim yok çok şükür🤲🏻 siz nasılsınız kaçıncı haftadasınız?
Hiraaselll880 Ben 7 aylık oldum ağrılı yorgun bazende enerjik şuan çok ağrım var normaldir umarım iş yaptığımdan da olmuş olabilir Rabbim herkese güzel hamilelik nasip etsin inşallah
newmomad allyslife olabilir çok dengesiz ferritin değerleri ya belli olmuyor hiç aşkım😖 bende iki serum taktırmıştım bugün kan verdim bakalım çıkmış mı 🥲
newmomad 33_esra sağlıkla zamanını bekleyip gelsin inşallah bebis canım benim🌸 dinlen güzelce. Güzel olacak inşallah her şey 🙏🏻🙏🏻
babyonn 33_esra benim de bir an önce 36 haftalık olmak istiyorum günler haftalar uçsun gitsin istiyorum 🥺
newmomad harika3838 oyyy harika haftalar 🥹🥹 bende 19da hissetmiştim ilk 🥹 ben 37 artık yolun sonu gözüktüüüü🥲🥲
harika3838 newmomad genelde herkesten 19. Haftayı duydum belki haftanın sonuna bende hissederim hadi bakalım😅 Allahım hayırla kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah yavrunuza ☺️🌸🤲🏻
areldila Ay kızlarııım 4+6 dan bildiriyorum çok halsizlik var ve şu iki gündür mide bulantısı ve koku hassasiyeti var :(
areldila newmomad İnşallah canım çarşamba günü doğum günüm ve aynı gün keseyi görmeye gideceğiz nasıl güzel bir hediye demi ? ❤️ Dua edin kızlar herşey yolunda gitsin inşallah