Eliferdi Slm arkadaslar. Ben 24 haftalik hamileyim ve erken uyanamiyorum 1 de uyanabiliyorum o saatte kahvalti yapabiliyorm butun gece bebegim ac mi kaliyor acaba bilgisi olan var midir :/
Mekanikcianne Eliferdi diyetisyenler veya doktorlar sana gereken cevabı verebilir ama benim bildiğim öğlene kadar yatacaksanız sabah baş ucunuzda atıştıracak bir şeyler olmalı kendinizi o kadar aç bırakmanız iyi değil doktor randevunuzda mutlaka danışın
MosKaz Eliferdi En iyisi zanında yapmamız kahvaltıyı, tabiki bebeklere yemek lazım. Ben mesela sabah bi bardak sütü içiyom ve geri yatıyom saat 11-12 de kalkıp öğle çayımı içiyorum
Asdffghjjk Eliferdi erken kalkıp saatinde kahvaltı yapmak çok daha iyiymiş. Normalde bende 1 de kalkardım şimdi eşimle kalkıyorum 8 de yapıyorum kahvaltımı sonra tekrar yatıyorum 12 de kalkıp öğle yemegimi yiyorum
Aysealty Eliferdi bende 28.haftama giricem benim bebişim maşallah sabahları o kadar çok tekmeliyorki acıkıyo sanırım diyorm artık haftasonu bile 8.30da kalkıyorm😅başucunuzda 1bardak süt bulundurun bence sabah wc ye falan kalkınca en azndan onu içersiniz ben gece yatagın içinde çubuk kraker yedigimi biliyorum☺
SedaYldz Hayır öyle bişey yok o vücuttan karşılıyor bi şekilde haftasonu bende geç uyanıyorum bi sıkıntı yok uyanıkken gerekli beslenmeyi yapın yeter
Suskunn Yok oyle sey bnde ayni 12 de kalkabiliyorm uyku da bi ihtiyac bnce kalkinca hrmen kahvalti yap bnce oyle dusunme
Denizim Kadriyeanes siz kac gibi kalkiyordunuz? Bende 9:30-10 kalkip kahvalti yapiyorum,acaba cokmu gec diye icim icimi yiyor😔
jrarya Asdffghjjk bende öyle sabah eşimle 8 buçuk gibi de kahvaltımı yapıyorum o işe ben uykuya 12 gibi kalkıp yine bişeyler atıştırıyorum ama haftasonları öyle olmuyo işte bende onun vicdan azabını çekiyorum haftasonu öğlene kadar aç kalıyomu diye 🙄
Aygl1996 Ben 12-13 saat uyumadan uyanamıyorum. Erkekn kalktığımda da ilk fırsatta uykuya dalıyorum😂😂 çok zor bir durum bence 😔😔
Tyk53 Eliferdi benmde merak ettgm bi konu bu.. bizde 26 haftalıgız hala progestan kullanıyorum ve haliyle uykusuzluk halsizlk hat safada. Sabah eşime kahvaltı bile hazrlayamıyorum bi çikolata atyom 8 gbi agzıma bebegim cok hareketli oluyo sbah ama ben ögleynde uyannca tepkisiz oluyo korkuyorum acaba açmı diye
Merveer Eliferdi insanlik hali bazi gunler ozellikle gece uykusuz kalinca daha gec kalkiliyor ama bence aliskanlik olmamali. Cunku bu sefer diger ogunlerinde saati sasar, aksam yemegi cok gece kalir. En guzeli erken kalkip ogunleri duzenli tuketmek.
1PrensAnnesi Eliferdi kalsa benim oğlum kalırdı 2 de de ben uyanırdım 4 e kadar yiyemezdm sonra bişeyler yerdm şükür sağlıklı ve kilosu iyi doğdu o bizden karşılıyo herşeyi takma sen cnm😍
Lamelif Eliferdi bebeğin kalkınca hareket ediyor mu benimki akşama doğru coşuyor acaba ben çok uyuduğum için mi diye düşünüyorum
BurcuAydin Eliferdi çalıştığım için gece nöbetim oluyordu sabah 8 de işten çıkıp uyuduğumda 3 de kalkıyordum bende acaba aç mi kalıyor beslenebiliyor mu diye düşünüp doktoruma sordum gülümsedi sadece sen çok kilo alırsın bebekde sıkıntı olmaz demişti 😊 gün içinde süt yoğurt peynir ceviz fındık badem meyveni aksatma rabbim buyuk birsey olmaz 🤗