Ruyam34 ZeynepSemegirAkkurt hastane Hastane değişiyor bir yerde 1000 tl bir yerde 2500,3500,4000 daha fazlası da var
Meryemtoptas ZeynepSemegirAkkurt erdem hastanesini aramıştım ben sezeryan 2.200 ₺ isteğe bağlı sezeryan 2.800₺ demişti konuştuğum bayan öyle deyince bende gidip görüşmedim bana söylenen buydu yani
denizannee ZeynepSemegirAkkurt üsküdar hospital türk baran hanıma gidiyorum çok memnunum normal doğum 1250 sezeryan 1500 muayene 83 tl 🤗
Minigiminannesi ZeynepSemegirAkkurt bakiyorum da12 bin fln soyleyenler var iyiki rusyada yasiyorum ya pulsuz parasiz hall ediyoruz
ZeynepSemegirAkkurt Ruyam34 Evet maalesef Anadolu yakasında hem uygun hem tavsiye edebileceğiniz bi yer bar mı
Ysn Gebeyimm 20 bin gormedom 18bindi en son acibadem ve liv memorialde 12 bine yaptim su an kac bilmiyorum 😁
Gebeyimm Ysn acınademde 3 yıl önce arkadaşım yaptı 20 bin geçen yıl yengem yaptı florans nigtengel de 14 bine büyük paralar 😂😂😂
Ysn Gebeyimm evet cok buyuk paralar ama ben doktorimdan dogumumdan ve hastaneden cok memnun kaldim :)
Ysn Gebeyimm ise bakmiyor cnm riskli gebeydim kuvozu en iyi yerde dogurmam gerekiyodu 32yi gormem bile mucizeydi o yuzden bu tarz yerlere gidilcekse ozel sigorta yapilmali 2 sene yaptırdım toplam 6 bin liranodedim hastaneye 1 kurus ödemedim ;)
SolmazEs Cglkr henüz fiyat almadım ama normal Doğum ücretine en fazla 500 tl ekleniyordur normal Doğumda 1200dü sanırım epidüralle 1700 e geliyor. Tabi diğer masraflarla aşılar testler falan 2000i geçer 🤔
Gebeyimm Ysn işler derken bebeğin ve senin sağlığın yolunda gidince demek istedim sağlık sigortası mantıklı bi karar zaten sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Ozlmkrt Çamlıca Erdeme gidiyorum normal dogum ücreti 1300 sezeryan ise 1.750₺ söylendi epiduralli sormadım
Ysn Gebeyimm benimde tansiyon preeklamsi plasenta dekolman riskim vardi cok sukur atlattik ilk gebeligim gibi olmadi