Hilal6969 anneaysecik ben ikinci çocuğumu 4 kilo doğurdum hiç korkma hastane doktor ve ekibine güven onlar yönetiyor zaten herşeyi
Hilal6969 anneaysecik evet özelde yaptım canım moral bozma bir de 3.dogumun öyle okudum yanlış okumadiysam çok rahat geçer dua et bol bol ve hep iyi düşün
anneaysecik Hilal6969 etrafımdakiler moral bozuyor aslında ben kendime inanıyorum cesaretim var normal doğumu denemek istiyorum dua da ediyorum ama korkuda var içimde tabiki. Evet hemde ard arda 3. Hamileliğim
Hilal6969 anneaysecik etraftaki insanlar moral bozmak için sagolsunlar ellerinden geleni yapıyorlar duyma sakın biz anneler o kadar güçlüyüz ki yapamayacagımız şey yok 😍
allyslife anneaysecik kimseye bebeğinğn kilosunu haftasını söyleme, doktor değiller bilmeseler de olur boş ver, duyma, yengem 5300 doğurdu 3 dikişi vardı sadece🫠 sen doktorunu ebeni iyi seç ve onlara güven gerisi hallolur
Hilal6969 anneaysecik evet tabiki doktorumun karşıma çıkması da benim için büyük şans çok iyi bir doktor yönlendirmeleri çok iyi
anneaysecik Hilal6969 ilk doğumum dan 1.5 yıl sonra hamile kaldım. İkinci doğum oldu ondan 9 ay sonrada tekrar hamile kaldım