cerennkyaa1 Hanımlar merhaba yarın Antalya’da transfer olacağım nelere dikkat etmeliyim biraz heyecan ve korku var sizin süreciniz nasıl geçti
ghostty @cerennkyaa1 biraz daha kısıtlı hareket edersiniz. Özellikle uzanma, ağır kaldırma vs gibi bunlardan kaçınmalısınız. Bol su, lifli gıdalar, protein ağırlıklı beslenin. Dinlenin. İlk hafta çok hassas davranmıştım kendime ben de🤗
cerennkyaa1 ghostty bende bugünden bütün evin işlerini bitirdim sonrasına kolaylık olsun diye korku ve heyecandan ne hissettiğimi de bilemiyorum 🙈
ghostty cerennkyaa1 korkmanıza gerek yok ama heyecan oluyor. İşlem çok kısa zaten. Sadece sıkışık olmak biraz gıcık🫠 ama dayanıyor insan.
ghostty cerennkyaa1 ben önce evden su içip gitmiştim. Ama o kadar sıkıştım ki dayanamamıstım. Orda yeniden su içtim o şekilde ilerledik. Mesela evde deneyin ne kadar sürede sıkışıyorsunuz su içince. Hemşire bana evde içip gelin dedi ama mantıklı değilmiş. Çünkü zaten hazırlık için erken de gidiyorsunuz çok uzun sürüyor. Kendinize göre ilerleyin siz de🤗
cerennkyaa1 ghostty evet evet Fethiye’den Antalya’ya gideceğiz 10.30 da orda olmamız lazım ona göre bi plan belirlicem şu için çok sıkışık olmakta rahatsız eder baya
ghostty cerennkyaa1 evet ama düşünmemeye calısıyor insan olup bitiyor zaten🤗 hayırlısı olsun inşallah sizin🩷