kincikupelikiz Bir de göğüslerinde asimetri olup düzelen var mı emzirmeden sonra oldu bekarken yoktu 🥹😅
rosatue kincikupelikiz asimetri oldu ve düzelmedi. Karnım da hiç hoş durumda değil. Şu doğurma işlerini bir bırakırsam annelik estetiği düşünüyorum bence başka türlü oluru yok. Spor tamam eyvallah ama vücudun ürettiği deriyi spor yok edemez. O deri fazlalığını aldırmak lazım.
rosatue kincikupelikiz ben de 16 aylık kestim 6. Gündeyiz. 3. Gün ağrı oldu sonra çok çok çok az elimle sağdım. Soğuk uyguladım ve masaj yaptım. Süt geri çekildi. Belki sıksam daha gelir ama o doluluk kendiliğinden gitti.
kincikupelikiz rosatue sizinki de çok yeniymiş bu ancak süt tamamen çekilince belli olur bakalım belki bize umut olacak biri çıkar 😅
rosatue kincikupelikiz ilk çocuğumda 8 ay sütüm tamamen gitmedi. Sıktığımda geliyordu. Mastit olmayalım yeter 😅 ben atlattım hiç ağrı ve şişlik yok. Umarım sizin de sorunsuz geçer. 15 haftalık hamileyim tansiyonum 2lere kadar düşüyordu. Emzirmeyi kesince kendime geldim.
kincikupelikiz rosatue amiin evet ben de o kadar mahvoluyordum ki emzirmeyi bıraktığımdan beri biraz kendime geldim. Bulantılarım da geçerse benden iyisi yok inşallah 😅 ilk gebeliğime göre yine iyi geçiyor tabi çok şükür
SuEr_Tu1512 kincikupelikiz Benimki çok yaramaz ya hiç durmuyor sürekli ağlıyor, mızmızlanıyor 😮💨 Bide 10 aylık daha bişey anlamıyor 🤷🏻♀️
SuEr_Tu1512 kincikupelikiz Evet aslında doktor 15 aylık olana kadar emdir dedi ama o kadar emdirmem. En azından 2 ay daha emdirsem yeterli🤷🏻♀️
kincikupelikiz SuEr_Tu1512 yani şu an hala süt ana öğünü onun ek gıdaya tamamen geçmesi için çok erken bir dönem. İnşallah siz daha iyi hissedersiniz bebiş de biraz daha emebilir 🫂
SuEr_Tu1512 kincikupelikiz Yapcak bişey yok hiç planda yokken hamile kaldım ilk başta vicdan azabından psikolojilerim bozuldu, sütüm çok çok azaldı. Sonradan hiç emdiremeyenleri falan düşündüm benim çocuğumun da rızkı bu kadarmış 🤷🏻♀️