Denizgumuskaya Cumartesi gecesi saat 11 de suyum birden geldi uyuyordum 😂 korkudan bi fırladım ki anlatamam hemen annemi aradım panikle oda dedi sakin ol ve yavaşça hazırlan neysem hazırlandık ettik geldik acilden kalsik alttan muayne vs derken ebe dedi bi nst ye Bakalım sancı ne durumda pek çıkmadı ama o gün beni aldılar suyum geldiği icin gündüz saat 14 e kadar 14 de alttan bisy koyup sancını getireceğiz dediler meğersem suni sancıymış ( yeminle çok felaket bir agri yaptı bende ) saat 18 de 2. 3 dakka da bir girmeye başladı sancılar başta dayanılırdı ama son 1 saatim kabus gibiydi 20 de ben dayanamadım ebeyi çağırdım dedim ben iğne istiyorum epidural tamam dediler ve beni Doğuma indirdiler alındım odaya fln anestezi doktru geldi baktı dedi diyer doktorlarla da görüşüp geleceğim ... neden diye soracak olursanız küçük ken sklyoz denen bisy den dolayı ameliy oldum o yüzden pek sağlıklı bulmuyorlr tabi ebecim anestezi doktru gelene kadar dedi gaz istermisin oksijen gibi bisy alır almaz baylmism yani duyuyorum sesleri ama çok derinden geliyordu sanki hatta saat olmuş mu 21 🤣😂😂 ben artık dayanamamıştım çok kötü olmuştum af edersiniz inlemism resmn o derece 😯🤭😣😪 ebe geldi alttan baktı dedi ki kızlar çabuk olun bebeyin saçları elimde ben sancı geldikçe ikinmisim o yâri baygın halde herkes gelince sadece 2 kez ikndim o kadar sonra dedi ebe alabilirsin kucağına diye ama bebeim havasız kalmış mor du eli yüzü götürdüler baya bi 20 dakka fln gelmedi şükür herşey yolundaymış kendi nefes alıp vermesini beklemişler sonra kucağıma aldım şükür çok güzel bi duyguydu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ama sunisizzz 😭 öyle bir acı YÖK ölutorum sandım resmen ama geçti şimdi kızım yanımda ve 1 günlük oldu az önce ..... Bu arada biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏🏻
Heyzil Denizgumuskaya canım geçmiş gitmiş olsun bebeğimle bir ömür boyu mutluluklar sana inşallah bizde bir avazda doğuruz.
prensannesi1661 Allahım ananli babali büyütsün sağlıcakla ınsallah bizim de az kaldı bakalım neler olacak 😊