sultaaannn1 Merhaba hanımlar 🌸 Bir oğlum var , 14 haftalık gebeyim 1 oğluşum daha olacak nasipse 🙏 İlk yavrumun ismi Egehan ikinciye asla isim bulamadım 😅 Aklımda Metehan Yaman Yağız Altay Erim var Sizin neler düşündünüz 🫠
Ydgdu sultaaannn1 Metehan yakışır bence. Egemen de olabilir. Erdem, özgür, göktürk, altay bunlar oğlan olsaydı seçeneklerim arasındaydı. Ama 6 aylık Umay’ım kucağımda şu an ♥️ Sağlıkla gelsin küçük bey
meri142334 sultaaannn1 benim de 2.oğluma isim arıyorum aklımda Emirhan ve Asım var ama hala içime sinen bir isim bulamadım
sultaaannn1 Ydgdu oyyy maşallah 🧿 Allah bağışlasın sağlıkla huzurla büyütün inşallah ❤️ Altay’ı ben çok beğeniyorum ama kime söylediysem hmmm tepkisini aldım 🥴 Erim de çok hoşuma gitti görünce 😌 Metehan ı Mete olarak çok beğeniyorum egehana uyar diye eşim Metehan olsun dedi ama kararsızız tabi :( çok teşekkür ederim 🩵
sultaaannn1 banabelliolmaazzzz çok uyuyor değil mi Egehan ile 🫠 sadece uyuyor diye de Metehan koymak istemiyorum ya 😌 isim koymak çok zor :( Teşekkür ederim ❤️
meri142334 sultaaannn1 ya gerçekten mi ilk oğlum Alperen ve çok sakin maşallah Emirhan olursa evde bir kaos o zaman
sultaaannn1 meri142334 ilk oğlum Egehan 🥴 isminin anlamını çok fazla taşıyor hep bir hükümdarlık havası 🙂↔️😒 Alperen de var bizim seçenekler arasında :) Allah bağışlasın yavrularımızı
meri142334 sultaaannn1 tanıdığım Alperenler hep çok akıllı ve sakin ama hep ön planda olmak istiyorlar evet sağlıkla gelsinler o da yaramaz olursa dengelerler birbirlerini 😅
Missgod sultaaannn1 benimde bir oğluşum var adı Yusuf Atlas ikinciside oğlan nasipse Demir Alp koyacağız🩵 fikir olsun diye yazdım
sultaaannn1 Missgod Allah bağışlasın 😍 Demir benimde çok hoşuma gidiyo 🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
allyslife sultaaannn1 Egehan’ı düşününce en güzel Metehan gibi geldi🫠 hoş diğer isimleri sevmiyorum pek😂