pembeniz Kızlar yakın zamanda yaptıran varsa hangi firmaya, ne kadara yaptırdınız acaba. Ben normalde devlet hastanesi takipliyim bunun için özel hastaneye gitmeme gerek var mı süreci hiç bilmiyorum 🥲
cuteregina pembeniz şehir farketmiyor sadece gideceğiniz hastaneyi arayıp hangi firma ile çalışıyorlar öğrenmeniz gerek hastane çok daha fazla fiyat verirse direkt firmaya kargo ile yollayabilirsiniz ben dna lab ile yaptırdım kargo ile 12500 hastane ile 14500 altı günde çıktı cinsiyet doktora söylendi
allyslife pembeniz özeller kendi ücretini de ekliyor diye biliyorum, doğrudan firmalar ile iletişime geçince daha uyguna geliyormuş
belbel Bendr firmaları merak ediyorum benim doktorum intergen ile anlaşmalıymış ordan yaptıran var mı
ayssss12 allyslife istanbulda Ataşehirde İstgen de yaptırdım 10 bine. Bir de Yeditepe üniversite hastanesi var e5 üstünde orada 12 bin. Yakın yerler Kocaeli’ne. Çayırova’dan gittik
pembeniz ayssss12 sonucu ne zaman ulaştı peki elinize. Birde doktor tavsiyesiyle mi gidip yaptırdınız sonucunuz doktoramı geldi yoksa size mi ulaştı. Hangi hastalıkları kapsıyor cinsiyeti vs söylüyorlar mı. Çok soru sordum kusura bakmayın bende çayırovadayım pek bilmiyorumda hangi firmalar var vs
ayssss12 pembeniz kapsamları aynı zaten. Gelinimizin doktoru onu oraya göndermişti bende öyle gittim. Bir de ortalama 5-10 iş gün sanırım açıklandı
pembeniz allyslife inşallah balım ya yakınlarda yok maalesef yarın bir kaç yeri arayıp fiyat istiycem bakalım