Tugbakaya akıntılar çok normal doktoruna kontrolde belirt istersen gene de ama düşün benim de su gibi bir akıntım oluyordu hatta iç çamaşırımdan geçer üzerime giydiğimi ıslatırdı az da değil enfeksiyonu tetikliyor diye günlük ped falan da kullanmamıştım peçete koyup her lavaboya gittiğimde onu atardım hala bazen oluyor doktora söylediğinizde de normal deniyor enfeksiyon mantar tarzı seyler koku ve renk değişikliği yapıyor onlara dikkat et ve nemli bırakma olabildiğince kuru kalsın hep iç çamaşırlarını falan sürekli değiştir su an 34. Haftadayım hala akıntı sorunu devam ediyor eskisi gibi su günü değil ama hala devam ediyor zaten kontrollerde enfeksiyon var mi diye kontrol ediliyor o yüzden sorun yaratma kendine evham hiç yaratma icin rahatlasın diye gidip sorabilirsin doktora benim deneyimim bu her kontrolümde de doktorum suyumun çok iyi olduğunu söyledi haraketlere gelince o haftalarda 1 gün hissedip 3 gün hissedemedigin oluyor merak etme cookk normal o da birazcık daha güçlenmesi lazım sadece 24 sen sonra falan her gün hissetmeliymişin o konuda da içini ferah tut hamilelikte çok evham yapıyoruz merak etme düşün bir kac saat önce kaburgamla kavga ediyordu bu niye burda diye takmıs durumda tekmeleyip sorunu halletmeye çalışıyor beyfendi sağlıklı güzel bir gebeliğin olur insallah gönlünü ferah tut 😊