dalyaluna35 asiii_ ben hamilelikte pek ilac kullanma taraftari olan biri olmadim kendimde, o sebeple hic parol icmedim genelde hamilelikte yaptığım tipik seyler tülbentle baş sıkma, ara ara mentol koklama ve masaj… umarım size iyi gelir
smyyyyy Ahh ahh 7/4 dü bile gördü bu gözler en yüksekte 9/6 oluyor artık normal geliyor bana bayılıcak gibi oluyorum hemen bir ayran kendine getiriyor insanı. Doktorum çok normal olduğunu söylüyor yüksekten iyidir bolbol dinlen başka çaresi yok dedi. Sıcaklarda çok etkiler su çok iyi geliyor gerçekten gün içerisinde bolbol su iç ayran mutlaka bulundur evinde yoksada yoğurt kaşıkla hemen havalar soğuyunca rahatlarız diye düşünüyorum
asiii_ smyyyyy yüksekten iyi tabi ama benim artık başımın ağrısı göze vurdu buğlanma oluyo cift görüyorum yıldızlar cıkıyo gözümün önünde o korkutuyo
alev38 Kız 4 lere düştü benim standart oldu artık 9/5 10/6 normal diyorlar gebelikte aman bırak yüksek olmasın yat dinlen yorma kendini ilk başlarda düşük tansiyon zorluyor ama sonradan alışıyorsun. Çok kötü olursan tuzlu ayran iç o iyi geliyor çubuk kraker bide yanından ayırma
alev38 asiii_ canım şuan 12 hafta 9/5 10/6 o şekilde hep tansiyonum ama alıştım çok şükür kötüleşmiyorum sadece baş dönmesi eklendi şuan ama tansiyondan mı bilmiyorum
purpoles asiii_ benimde aynı haftalarda inanılmaz başım ağrıyordu doktorum gebelik güzel gittiği için ağrıyor demişti kan akımı daha fazla oluyormuş kendine sakın eziyet etme parol iç demişti 11 haftadan sonra azalarak geçti ama benim tansiyonum hala düşük ama etkilenmiyorum alıştı bünye sadece nabzım biraz yüksek o etkiliyor
asiii_ purpoles ayyy yemin ederim ne güzel yazmışsınız müjde gibi geldi :) umarım benimde 11 haftadan sonra ağrım olmaz düşüklüğü önemli değil yeterki ağrım olmasın dayanılcak gibi değil :(
darwinn asiii_ gebelik başından beri en yüksek tansiyonum 9/5 oluyor düşük tansiyon sorun olmaz dedi doktorum ama seruma rağmen yükselmezse kardiyolojiye göndericem dedi doktorum
asiii_ darwinn serum aldım o gece iyidim. Ertesi sabah uyandım yine aynı. Peki sizinde baş ağrısı vs oldu mu ?
darwinn asiii_ sık sık baygınlık hissi mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor çalışırken özellikle zorlanıyorum serum taktırıp idare etmeye çalışıyorum ek olarak hemoglobinim de düştüğü için normal diyor doktorum demir ilacını çift çift içiyorum idare etmeye çalışıyorum diğer kontrole kadar dayanamazsam doktorumu arayıp sorucam
asiii_ darwinn Rabbim acil şifalar versin inşallah hepimize. Az önce bi arkadaşda yazmış 11.haftadan sonra gecti diye nettende araştırdım genelde geciyomuş inşallah bizimkide gececek🌸
darwinn asiii_ valla doktorum da 12den sonra rahatlayacaksın 16dan sonra kalmıyor genelde ama hamilelik boyu yaşayanlarda var demişti inşallah geçer yoksa ben artık isyan edicem 😂
asiii_ darwinn ayyy deme öyle Allah korusun 9 ay böyle cekilirmi ? ☹️ inşallah gecicidir seninkide bir daha düşmez tansiyonun ağrıların olmaz doğuma kadar rahat gecirirsin 🥰
darwinn asiii_ inşallah çok teşekkür ederim 💖 sizin ki de geçer en kısa sürede umarım mide bulantınız yoksa eğer tuzlu limonlu havuç domates salatalık falan iyi geliyor tuzlu ayranı demiyorum bile en iyi gelen o oluyor 🥲
asiii_ darwinn 😂 bugün eşimi sabahtan gönderdim ayran al diye tuzuda bastım biberon gibi kenarımda saklıyorum bişey olursa diye tetikteyim içiyorum ara sıra zaten 😅 ama sebze aklıma gelmemişti teşekkür ederim onlarıda denerim🌸