beyzacatal Merhaba park beşik ve bebek arabası bakıyoruz. Elele markasına baktık sizce nasıl yada hangi marka önerirsiniz? Bebek arabasında travel sistem önerilmiyor ne almalıyım. Bebek arabaları çok pahalı kafam karmakarışık oldu.
Fatmanur_0416 beyzacatal park yatak bende Elele aldım güzel ama biraz sallaması sıkıntı ayakları toplanmadığı için salladığımda tak tak diye ses çıkarıyor boyunu da ayarlayabilirsiniz çok güzel geniş bir yatak bebeğim 5 aylık oldu artık ona yüksekliği az. Geliyor hareketleri çok arttı en alt zemine geçirmeyi düşünüyorum ayağa kalksa da yetmez boyu 2 3 yaşama kadar kullanılır hiç bi şekilde sıkıntısı olmadı ama sallama biraz sıkıntı yavaş sallarsın ama biraz hızlı yapınca ses çıkar bende zaten genelde ayağımda sallarım
dilekmom6 beyzacatal beşiği prego armada aldım sallanma aparatları fln var istege baglı kullanilabilecek. Araba da prego concorde travel olanı aldım kullanıcısına denk geldim mağazada çok memnun olduklarını söylediler. Bana da güzel geldi onu aldım pusetiyle birlikte
emine1309 bebek arabasını kabin sistem kraft flash modelini aldık henüz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar, park yatağı da aynı şekilde kullanan arkadaşlarımız var onlar memnundu bizde ele ele madre modelini aldık