hd_d orhismommmmmm benmkide yarin tam 2 aylik olcak cagirirlar ozmn bugunden dus aldirdim ne olur ne olmaz diye bende
orhismommmmmm hd_d canım dün 3 tane aşı oldu kolda zorlandı baya ağladı ben sadece iştahsizlık yaşadım alnına ayağına Sureklı ıslak bez koydum gece de dahil her saat başı kontrole kalktım ateşi varmı dıye şimdi daha iyi özel aşı yaptırcak mısın
hd_d orhismommmmmm oh şükürrr kolaylikla atlatmissiniz askm Yok canm düşünmüyorum sen arada kalmis gibisin
orhismommmmmm hd_d canım herkes yaptır diyor ya kış ayında 6 aydan küçük bebeklere solunum yolundan gecıyormus hastanelık edıyormus
orhismommmmmm hd_d ücretli aşı alıp sağlık ocağından vurduruyosun galiba ağız yoluyla damla şeklimde oluyormus
hd_d orhismommmmmm ben iyyim askm bebis de iyi Duruyor kiz gece gündüz ayirdimini da yapti geceleri faln cok guzel uyyo gündüzleri de uyyo Bi iki kere yormuyo beni yani oyle bi gazli brbek de degil masllah oyle yani siz naslsniz senki hala uymuyomu
orhismommmmmm hd_d maşallah benimkide artık geceleri fuul uyuyor canım. Gündüz de 2 saate bir yatıyor o sıra akticivite yapıyoruz. Gaz ilacı verıyorum sancı da cekmıyor hergun de duş alıyor rahatlıyor
orhismommmmmm hd_d benimki artık baya baya gülüyor kahkaha fln atıyor dışarıyı çok seviyor bende hergun çıkarmaya çalışıyorum etrafı incelesin dıye
hd_d orhismommmmmm ben hic vermek istemedim azcik sancilandigini gorunce cevremdekiler gaz damlasi kullan faln dediler kullanmadim seninki cok gazli bi bebek mi askm