orhismommmmmm Kızlar 9 da aşı olduk eve geldık Full şimdiye kadar uyudu bi kere kaldırdım emmek istemedi şimdi kaldırdım uyurken azıcık emdi normal mi aceba bide ateşi yok ama yinede calpol versem mi
Yusufunannesi_ orhismommmmmm ateşi yoksa bence şimdi vermeye gerek yok, her aşı her bebekte ateş yapmaz 🥰👼belki sizde de yapmayacak
snltgc orhismommmmmm ağrısı ve ateşi olmayan bebeklere ilaç vermek çok doğru değil diyor doktorlar. Sonuçta etken madde gereksiz yere vücuda yüklemeye gerek yok. Ateş düşürücü bile eğer bebek huysuz değilse ve ateşi 38.5 geçmediyse vermeyin diyorlar. Ilık bir duş aldırın biraz masaj yapın akşam üzeri de serinlikte bir yürüyüşe çıkın hava alsın kendine gelir. Bebek sizin karar sizin tabi yine.
yinemihilal kalbimdekiminik ya ateşi bile olmayan cocuga nasıl rahat eahat surup içir tavsiyesi verebiliyorunuz doktorlar özellikle uyarıyo ateşi çıkarsa ancak öyke verin diye
orhismommmmmm fikretbaciniz canım mor calpol yazmıştı doktor meme emmek istemeyınce korktum meme red yaşarım diye verdim ilaç valla
orhismommmmmm Yusufunannesi_ canım meme istemedı bide 9 dan beri uyuyordu uyandırdım ağladı ağladı uyudu azıcık verdim
orhismommmmmm snltgc sabah aldırdık duş aşı olduğu için üç gün duş yasak iki bacak ve koldan oldu banyo imkansız
ghostty kalbimdekiminik verem aşısı için önermıyorlar 3 gün duş aldırmak yasak. Zatürre ve karma sonrası aldırabilirsiniz demişti ebe.
ghostty orhismommmmmm evet aşılar uyku yapar demişti ebe düzelir akşama veya yarına. Hemen calpol vermeyın dedıler bagısıklıgı savaşsın demişti doktorumuz da. Aklınızda olsun.
bebek_annesiii orhismommmmmm Aşıdan dolayı halsizleşmiş kuzucuk bi çay kaşığı calpol verebilirsin uyanıp huysuz olursa. Geçicidir korkma duş aldırma 3 gün
bebek_annesiii orhismommmmmm Yok canım özel aşı yaptırmadım hiç sağlık ocağındakileri yaptırdım senin bugunki özel aşı mı