drydnzcftc Slm kızlar yarın sezeryana alınacağım 36+3 olarak sizce bi sorun olur mu bebeğe kuveze girer mi bu haftalarda doğum yapan var mı
mehtapistif drydnzcftc neden bu hafta planlandı sanıyorum gelişimi tamam ? Kız mı erkek mi Allah sağlıkla kavuştursun
drydnzcftc zynpdr tansiyonum sürekli 140/80 cikiyor serumla düşüyor bide doktorum bebeğin kalp atisi hızlı dedi bende bilmiyorum acaba bisey olur mu biraz daha mı beklesem diye düşünüyorum 🤦♀️
zynpdr drydnzcftc inşallah sağlıklı bi şeklde bekler ama eğer beklemesine riskli dediyse dr beklemeyin. Ben hiç güvenemiyorum yaşadıklarımdan dolayı ama her bebiş ve her gebelik farklı. Tansiyon yüksek olunca sıkıntı .
zynpdr drydnzcftc hayırlısı olsun . Yine de stres yapmamaya çalış . Doğum sonrası hayırlı güzel haberlerini bizimlede paylaşşş🌸
drydnzcftc mehtapistif kızım olacak 🥰❤️tansiyonum sürekli çok yüksek serumla dusuruluyor Buda bebeğin kalp artışını hızlandırıyor kasılma sancıya çeviriyor mecbur erken alicak doktorum inşallah küveze girmez 🙏