zehraclk0 İlk kızımın adı Hafsa ikinci kızım olacak nasipse isim arayisindayim ilk defa içime sinen bir isim buldum Asel sizce nasıl? Yanına yakışan bir isim de onerebilirsiniz
pofidikanne zehraclk0 kızımın ismi asel ama ben yanına deniz ismini de koydum 😻 Deniz Asel 🌸 bal kızım yeri geliyor hırçın mırçın ama çok tatlış bişey 😂
asell_53 zehraclk0 kızımın adı Asel çok severek koymuştum ama çok fazla var ama tabi anlamı falan güzel
zehraclk0 kalbimdekiminik Huyu karakteri nasıl? 5 aylık hamileyim ilk defa içime sinen bir isim buldum Asel ama yanına bir isim daha olabilir
kalbimdekiminik zehraclk0 çok tatliş utangaç sakin biri o yüzden hemen ikincisini yaptım az kaldı doğuma bu da kız ama ismi yok 😂
zehraclk0 kalbimdekiminik İsim konusu cidden zor ya😂 İlk kızımın ismini de böyle çook düşündük sonra Hafsa Lina oldu. Bunda da hâlâ karar veremedik. Eşim Zeynep diyor ben istemiyorum
zehraclk0 pofidikanne Asel ismi ilk defa içime sinen bir isim olmuştu onu da eşim istemedi az önce söyleyince😂 bu çocuk isimsiz olacak bu gidişle😂
zehraclk0 royalmama İlk defa benim de içime sinen bu isim oldu ama az önce eşime söyleyince o istemedi😂
zehraclk0 pofidikanne Annesiyle görüşmüyor Asel ismi de onun ismini andırıyor diye istemedi. Benim aklıma hiç gelmemişti aslında ama o yüzden işte😊
zehraclk0 mayraa1131 Eşim tarafından Asel de elenmiş oldu az önce😂 çocuğum isimsiz kalacak bu gidişle
zehraclk0 pofidikanne Annesinin adı Aysel bir harf fark var sadece😂😂 ama benim hiç aklıma gelmemişti cidden
zehraclk0 asell_53 Evet çok fazla cidden ama isim bulamıyorum resmen, erkek bebek olsa bu kadar zorlanmazdım diye düşünüyorum kız ismi bulmak cidden zor geliyor