zehraclk0 ezel48 Saç kestirince ömrü kısalır hurafe ama boyayı bilemiyorum kimyasal olduğu için. Bitkisel boya ile boyayabilirsiniz
blnmyld ezel48 Bende çok istiyorum ama maalesef sıcaklardan bunaldım ama kesemiyorum 29+3 teyiz doğduktan sonra kırkım çıksın ilk işim kestirip boyatmak olacak 🙈
ezel48 blnmyld bunun heyecanı bile yeter 😂 yani bende çok istiyorum ama bakalım canım ama sanırım doğumdan sonra bende öyle yapıcam çünkü saçlarım acayip çok dökülüyor
blnmyld ezel48 Benimde dökülüyor ya doğumdan sonra daha çok dökülür diyorlar bakalım üstüne de boyatıp kel kalırsam yandık 🙈😂
elifaslannn Kesinlikle doktorunuza sorun ben hamileliğin son haftalarında tüm gelişimini tamamladiktan sonra boyattım (röfle) maske taktım kokuyu solumamaya çalıştım
ezel48 emineej yokkkk artık ya kimseye demeden yapmak lazım aslında cahiller ile uğraşmak zor gerçekten 🥱😪
Parsology ezel48 kadın üzerinden prim yapan bir halkımız var malum siz dinlemeyin onları herşey kadına yasak zaten saçma sapan hurafeler..
seyda2702 ezel48 ben 32 haftada hem boyattım hem kestirdim diplerden bir parmak aşağıdan açıcıyla sarı yaptırdım kuaför havadar biyerse sıkıntı olmuyor
busramazany Bende kesmek ve boyamak istiyorum ama dediğiniz sebeplerden ötürü yapmayacağım 20 haftayım hâlâ bekliyorum
hilal_tuana1 Bende doktoruma sorarak 5,5 aylık hamileyken diplere girmeden ombre yaptırdım , ilk hamileliğimde de kestirmiştim bana batıl inanç olarak geldiği için kimseyi dinlemeden istediğimi yapmıştım☺️
ceydakzlky52 Boya için birşey diyemeyeceğim boyama sıradı da krepe atıp bir süre bekledikleri için normalde bile o koku beni bayıyordu hamileyken de sakıncalı olduğunu düşünüyorum organik boyalar diyorlarlar ama hiç inandırıcı gelmiyor kestirmek konusunda da ben kestirdim böyle şeylere inanmıyorum biri bi laf atmış ortaya sene olmuş 2026 hala değişik inançlar
elisamommy ezel48 Ama Gerçekten Öyle Benim Kızım 26 Aylık Olana Kadar Döküldü Emmeyi Bıraktık 26. Ayda Tam Dökülmesi Durdu 3 Ay Sonra Hamile Kaldım Yine Başladı Dökülme Ama Hâlâ Saçsız Değilim Şükür🤪 Ama Tabi Gürdü Saçlarım Canım