Bsrb Suyusevmeyensusamuru benimde şimdi progesteron sonucum çıkmış 8,05 acaba yumurtlama olmuş mudur bu değere göre
Bsrb eylus teşekkürler vucüt prolaktinden dolayı kendini emziriyor felan sanıp gebe kalmayı mı engelliyor acaba
sati2211_ kps evet haklısınız garantiye almak istiyor insan ama iste ilk denemem ya o yuzden ayri bi sabirsizim iste
eylus ksknays Sol tarafta 3 çizgi var ya bildirimlerin oldugu yer varya orada resim yükle var yükleyip linki kopyala diyeceksiniz sonra o linki buraya yapıştıracaksınız Pozitif mi çıktı 😇
sati2211_ yazisiltisi dpo8 bugun sadece arada biraz kasik agrisi oluyor bide akinti oluyor baska bi belirtim yok o yüzden umutlu degilim pek bakalim cumartesi ya da pazar tesy yapmayi düşünüyorum aslinda yarin istiyodum testi ama cikmama olasiligi yukswk oldugu icin kendimi tutucam
sati2211_ Pinkoloji test ne zaman yapacaksiniz benimde ayni yani 12 catlama oldu 13 u dpo1 sizinde oyle belirtiniz falan varmi
Pinkoloji sati2211_ bu konu biraz karışık ne yapsam bilemiyorum. Uygulamaya göre 24 ü adet tarihim, ama yumurtlamaya göre 27’si olması gerekiyor. Sanırım ilk testi pazartesi yaparım, dayanabilirsem adet gecikmesi beklerim.
Pinkoloji sati2211_ bu arada iki gündür mide bulantım ve baş dönmem var ama hamilelikle alakalı değil diye düşünüyorum, çok erken çünkü.
sati2211_ yazisiltisi ha evet 22 si ama kurtaj oldum 28 nisanda o yuzden adetim duzensiz pcos vardi bide adetim bile 14 gun surdu o yuzden tam bilemiyorum ne zaman adet olurum falan ama onceki gebeligimdw de aynı olmustu 22 subat sat 13 mart catlamaydi 25 martta kan vermistim dpo 12 de oyle öğrenmiştim ama o zaman gogus agrim fazlaydi suan yok oyle bisey