sati2211_ Pinkoloji daysdoctor test, ama bence hep kuruma cizgisi gibi bisey yok yani negatif benimde, burda prodoctoru sordun 6 gün öncesi gosteren testi 400 tl dedi ondanmi yaptin yoksa normal erken gebeliginimi aldigim eczanelerde yoktu normali
Pinkoloji sati2211_ evet canım ondan yaptım. Bir tanesi mi 400 🫣 ben internetten 3 tanesini 120 tl ye aldım.
youaremyprayer sati2211_ merhaba benim de dpo 8 e giriyorum bu sabahki testim çok belli belirsiz ve rengiyle oynadım sizinki gibi görünüyor… güzel haberler alalım inşallah 🤲🕊
Suyusevmeyensusamuru sati2211_ bu markanın testleri genelde yanlış gösteriyor bilgin olsun ve iki çizgi bu kadar birbirine yakın olmaz aratma kısmından bakabilirsin çoğu kişide yalancı pozitif bu tarz silik çizgi çok gösterdi bende yaşadım çünkü seni umutlandırmak istemem ama başka test dene derim 🙏🏼
esz34 Gün içerisinde kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ancak devamlı değil ara ara oluyor sonra kesiliyor. 3 gündür böyle; bakalım nereye kadar böyle devam edecek.. Regl olacaksam da bi an önce olup yoluma bakmak istiyorum😔
sati2211_ Suyusevmeyensusamuru haklisin evet cok yakin diger cizgiye bende o yuzden pek ciddiye almadim testi bide erken yaptim daha dpo10 iki test var elimde bundan onlarida yaparim duruma gore sali falan kan veririm zaten
Pinkoloji sati2211_ var canım sağlıkla büyüsün 🧿 darısı bize inşallah. Adetine kaç gün var? Bence bi kan vermeye git
Suyusevmeyensusamuru sati2211_ benim testim de böyleydi yalancı pozitifti başka marka test dene derim awox veya predictor early en güvenilir olanı
esz34 sati2211_ bu seferki kuruma çizgisi değil gibi ya silik da olsa ikinci çizgi var ben görüyorum 😇
sati2211_ esz34 ay bilemiyorun ya heveslenmek istemiyorum cunku hala belirtim yok hicbir sekilde sadece dun koltuk ittim bacagimla az egilmeden bi yarim saat kasik agrim oldu sonra gecti korktum bi yani yalanci olursa diyede heveslenmiyorum
esz34 sati2211_ en iyisi bekleyip kan testi vermek tabi. Bence bu süreçte ağır bir şey kaldırmayın ya da itmeyin nolur nolmaz
sati2211_ Pinkoloji tesekkur ederim amin insallah ama baktim foruma cogu kiside yalanci cikarmis bilemiyorum o yuzden yarinki testte netlesir ya