sati2211_ Merhabaaa pcosluyum 3.5 ay once kurtaj oldum bu ay ilk denememiz sat 22 temmuz, yumurtlama 11 agustosu 12 ye bagalayan gece oldu galiba bugunde dpo5 deyim heyecanliyim birlikte bekleyelimm
nurcan3373 sati2211_ benimde son adet tarihim 22 Temmuz iki gündür test yapıyorum çok aşırı silik çıkıyor kan verdim bugün yarın öğrenecem sonuçları
Miniminibirler sati2211_ bat 26. Bu 18.deneme hiç gebelik oluşmadı bakalım bu konuya yorum yazmam uğurlu gelecek mi 🙏
glbyngmz sati2211_ benim de bat 27 . 3 aydır deniyoruz bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüm🤲🏻 2.gebeliğim olacak Allah’ın izniyle
sarakaan sati2211_ bende 4 ay önce kürtaj oldum 2. bebişi istiyorum inşallah allahım nasip ederse beklenen regl 30 ağustos
nurcan3373 sati2211_ yok hiç ovulasyon testi yapmadım e nabızdan baktım da beta 14 çıktı bu arada var mıdır acaba
sati2211_ Miniminibirler inşallah gelir allahım nasip eder isteyen herkese, benimde ilkti kalbi durdu, 3 ay korunduk bu ay biraktik bakalim ne olacak hic belirtimde yok ilkinde dpo 6 dan itibaren gogus agrim olmustu
sati2211_ nurcan3373 yaa hamilesinnn ne guzell insallah duzenli artar betan o zaman senin yumurtlama erkwn olmus bana gore benim 21.gun oldu seninde 14 15 yuksek ihtimalle ki kanda cikmis
esz34 sati2211_ bu ay ilk defa korunmasız ilişki yaşadık. Kadın doğum doktoruma muayene olduktan sonra gün aşırı ilişkiye girdik. Beklenen adet tarihine kadar böyle devam edin dedi.
esz34 sati2211_ sati2211_ ovülasyon takibi yapmak için vaktim de olmadı motivasyonum da. Akışa bırakma modunu açtık.
sati2211_ esz34 stres yapmayıp akışına biraktigimizda daha rahat oluyoruz aslinda ve cogu kiside o sekilde oldugunda hamile kaldiklarini söylüyor dogrusu bu aslinda da dayanamiyoruz biz iste
esz34 sati2211_ takibi yapmak isteyip yapmamak için kendini zorlamak da bir stres unsuru olabilir bence. Herkes kendi bildiği ve rahat ettiği şekilde ilerlemeli galiba