parildayanyildiz2 Hatice_ozbay kolaylıkla doğurursun inşallah aynı haftadayız seninle bugün kontrol var bakalım bana ne dicek doktor
yenidenanne18 Hatice_ozbay haftanız gelmiş zaten sağlıkla kavuşun inşallah kanala vs girmiş dedi mi? kanala girince de hareketler azalıyor
temmuzonbir Hatice_ozbay Allah kolaylık versin bir avazda sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin canım
parildayanyildiz2 Hatice_ozbay hareket var canım şükür nst ye bağlancam birazdan bakalım düzensiz sancılar hep varda burda çıkacak mı acaba
yaseminis Hatice_ozbay sağlıkla gelsin inşallah geçenlerde de post atmıştın hareketi az diye gitmemiştin hastaneye inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Hatice_ozbay parildayanyildiz2 bilmiyorum cnm serum taktılar bitti bakalım gece sancı çok gelirse doğum olur
parildayanyildiz2 Hatice_ozbay kolaylıkla gelir de kurtulursun inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
ilkheyecanim_ Hatice_ozbay benm de hareket azlığı olduğunda yatış yaptılar 35 haftalikti o ara serum taktılar sonra hareketleri iyi oldu toparlandi 24 saat kaldım çıktım taburcu oldum ama senin haftan gelmiş doğum icin