niinil1 zehraclk0 benimde ikinci bende aynısını diyorum içimden, hala sabah 6 da uyanıyor öğlen uyumak istiyor sonrada çok geç uyuyor falan 4 yaş hala saçma sapaniz diyorumki iyi daha ikincinin gelmesine var ama bir yandan da hemen gelsin istiyorummm☺️
cicekkkkiz niinil1 yok canım maalesef zaten hareket bile edemedim başından beri , dinlenmeli geçti. doktora da sordum konum değişmez dedi sadece büyürken ortaladı bebek kendini o kadar
niinil1 mucizemmm46 seninki tam son günlerin tadını çıkartmalıyım günleri 🤣 bol bol uyu ve tv izle ve sıcak kahve iç 😆
nazlici niinil1 benim de tam 25 haftalik oldu bugün bir an once dogurmak istiyorum.. Asiri yoruluyorum bide 2 yasinda erkek cocugum olunca dayanamiyorum desteksiz buyutmek beni yipratiyor gecmiyor zaman bir turlu
niinil1 nazlici yakında annen vs yok mu? Çok iyi cesaret etmişsin o zaman aralarını az tutmaya. Bir bakımdan iyi birlikte buyuyecekler oyle
nazlici niinil1 yok ya ben gurbetteyim aklimi peynir ekmekle yedim dikkatszlk diyelim yapacak bisey yok.