Kızlar ilk Trimester kusmayla geçti sonra bulantılar bitti resmen çok güzel bir 2. Trimester geçirdim iştahım geldi yedim içtim gezdim. 29 da erken doğum riskiyle yüzleştim şimdi doktor evde istirahat et dedi ilaca başlattı falan. Psikolojim çok bozuluyor yapmam gereken bir sürü şey vardı hepsini bu aya planlamıştım. İşten erken ayrılmak zorunda kaldım maddi açıdan zorlanacağız. Eşim evi çekip çevirmeye çalışıyor tüm bunların yanunda bebeğime bi şey olacak korkusu her sabah kalkıyorum bakıyorum su var mı sancı var mı🥺 ben neyin içine düştüm diyorum 3. Trimester zaten zor deniliyordu fiziksel açıdan uykusuzluk, tuvalet tutamama, Ağrılar falan bende psikolojik olarak da çok kötü etki bıraktı. Beynimi yavaş yavaş doğuma hazırlayacaktım şimdi ne zaman olacağı belli olmayan bir doğum süreciyle karşı karşıya kaldım. Ha bir de şeker çıktı bebek önde gidiyor şekere dikkat ediyorum diyet yapıyorum ağız tadım kalmadı iştahım kapandı kilo vermişim. Bilmiyorum hiçbi şey de paylaşmam etmem nazar mı oldu yoksa olacağı mı vardı? İçim sıkılıyor var mı böyle sorunlarla uğraşan? Rahat hamilelik geçirmek ne büyük lüksmüş meğer hep öyle olacak sandım😢😢