Merhabalar ikinci bebeğime hamileyim 27 haftalık şu an detaylı ultrasonda plasenta previa olduğumu söyledi doktor plasenta aşağıdaymış ve riskli gebelik olarak geçiyormuş zaten işk gebelikle arasında iki yıl yeni dolduğu için ikincisi de mecburi sezaryen olacaktı plasenta‘dan dolayı sezaryen durumu kesinleşti özel hastaneye gidiyordum ama plasenta previa durumundan sonra özeldeki doktorum beni ya özel bir peritanoloji bölümüne veya Çam Sakura Perinatoloji‘ye yönlendirdi ben de oraya muayene oldum sakuradaki doktor Perinatolojiye devam etmemde fayda olduğunu ancak kendine güvenen bir kadın doğum uzmanına da yapabilceğini söyledi ancak benim planlı sezaryen olacağı için ve özeldeki doktorum da kendine güvenemediği için devlette takipleri mi takip yapıp doğumu da orada mı yapsam diye düşünmeye başladım ama çevremde yakınımda daha önce devlette doğum yapan arkadaşlarım çok travmatik durumlar yaşamışlar onlarınki tabii ki normal doğum benim sezaryen olacağı için doğum öncesi ve sonrası süreç nasıl diye düşünüyorum en son gittiğim doktorun (ali gökhan bolluk) açıklamalarından ilgisinden çok memnun kaldım Sakura‘da planlı sezaryen yapan anneler bana bilgi verirse çok sevinirim