gebeliksurecm Selam kızlar bana çok acil yardımınız lazım. İki anne bebek çantası arasında aşırı kararsız kaldım. Biri mcdbag diğeri m&y collection markasına ait. İkiside sırt çantası. Görsel ekleyebilirim umarım. Mcdbag hem görsel hitap olarak çok beğeniyorum fakat bir anne bebek çantası için çok mu büyük acaba diye düşünmüyor değilim. Bunun birde ağırlığı olucak. Diğer marka da orta büyüklükte sanki anne bebek çantası için ideal gibi duruyor. İkisi arasında kullanım deneyimi olan var mı veya siz ne düşünüyorsunuz?  
parla94 gebeliksurecm 1 tane olacaksa büyük olanı tercih edin bence. Bende normal büyük bi sırt çantası var daha önceden kullandığım, büyük gerekirse onu kullanırım diye bebek çantasını m&y oeste aldım.
Zaynn Mcd bağlar ben kullanıyorum aşırı iyi kaliteli bazen alta koyduğumu arka fermuarda açıp çıkarıyorum gözleri fazla kullanışlı diğerini görmedim ama memnunum. İkimci bebeğim olacak 2 yaş oğlumda hala da elğmmkolum
dalyaluna35 Mcdbag aldim, daha once bu markanın sirt çantasını kullanmıştım kendime kisisel olarak, cok memnun kalmistim kac sene oldu hala duruyor o sebeple bebisim icin de burdan aldim baya buyuk kullanışlı