seserife Merhabalar hamiş hanımlar 😂 29+3 haftalık bebişim. Bugün kontrolüm vardı bebeğimin baş çevresi 31 hafta ile uyumluymuş böyle bir durum yaşayan var mı? Sorun oluyor mu?
uykucukoalaanrs seserife benim de kafası 2 hafta ileriden demişti doktor biraz koca kafalı bı bebek olcak demişti detaylı ultrasonda, şu an 36 dayim kafası uyumlu çıkıyor haftası ile
Tortilla seserife benm en son kontrolde 35 haftada bebegım kafası 38+5 cıktı😆😆😆 koca kafa dıyo doktor. Ama oyle cok fark olmuyormus dogunca merak etmeyın
Yasoli12 Tortilla bizde bugün 38+1 iz 1 hafta önden gidiyor dedi kafası ve vücudu o yüzden pazartesiye kadar kendi gelmezse Salı yatış yapıcak suni vercek doktorum
Tortilla Yasoli12 normal dogumda sıkıntı olabılır dahada büyümesi en dogrusu saglıkla gelsın ınsallah
Tortilla Yasoli12 hayır oyle olsa sıvı olur kafasında. sıvıyı goruyor doktorlar ultrasonda. Gecen esımde korktu bısey olur mu diye hayır koca kafa sadece dedi :)
Yasoli12 Tortilla çok şükür ya biraz korktum açıkçası detaylı ultrason da sadece kalpte parlaklık olduğunu söylediler o yüzden büyük kafa diyince de down sendrom riski var mi diye korktum