gamzeakarsu17 İlkinde yaşadım 2 ay kadar sürdü 2.dede yine yarılacak mı meme tecrübeli anneler krem alıp süreceğim son hafta başlayacağım bu seferde aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Tortilla gamzeakarsu17 ablamda ıkısındede yara oldu. Bende korkuyorm ılkınde olmadı ama ıkıncıde olursa diye. sımdı bıle acıyor ucları catlamıs gibi.
ezgi6258 gamzeakarsu17 oluyor diye tahmin ediyorum ama yara olayı annenin tutuşuyla oluyor ben ilk gebeliğimde yara olmasın dşue çok araştırmıştım doğru pozisyon alırman lazım bebeğe. İlk haftalarda aşırı hassastı göğüs ucum ama çok şükür yara olmadı. Sana tavsiyem netten videolar bak🌷
annebaliii gamzeakarsu17 birinciyi 18 aylıkken memeden kestim daha doğrusu kendi bıraktı sonra hamile kaldım aralarında 2.5 yaş var ve doğumdan sonra üç gün gümüş kapak kullandım yara falan olmadı
vera_ vera_ göğüs kalkani demişim yanlış yazmışım kusura bakmayın gümüş kalkan diyecektim gerçekten çok faydasını gördüm
dileksunaa_98 Bebegimde oğlum’da göğsüm resmen yarıldı oğlum kanımı içti diyebilirim ama 2. bebegimde kızım’da hiç yara olmadı çok keyifli bir emzirme süreci geçirdik şuan 14 aylık ısırması bile yok öyle diyim
bebegim3155 Bencr ola bilir oglumu 2 yaşında 10 gun oldu sütten kestim 4 ayda 15 dogumum var 2 kez bence sil Baştan yine ama anne sütü mücüzesi en iyi kremden daha iyi sütu yay emin ol ne açı ne yara oluyor
kalbimdekiminik gamzeakarsu17 benim de en çok merak ettiğim konulardan biri ikinci doğumuma da az kaldı ilkinde kan olmuştu resmen inşallah bunda yaşamayız ben göğüs kalkanı alacm bu sefer
zehraclk0 gamzeakarsu17 Hiç bilmiyorum yaşayıp tecrübe edeceğim. Bu sefer 37. haftadan göğüs kremi kullanacağım bakalım faydası olur İnşallah
gamzeakarsu17 zehraclk0 bende kullanıcam sanırım risk almak istemiyorum emzirmek zulumdu yara kapanınca sevdim emzirmeyi