slatkanaz haftada hissetmeye başladım, benim biraz gecikti o da karın kaslarımın sıkı olmasından kaynaklıymış. yaptığım sporun ilk defa zararını gördüm 🙈
uzak miramoms_ 16. Haftada hissettim ama tam yavas yavaş tam anlamiyla 24 den sonra kıpır kıpır oluyor
ballim_dunya miramoms_ kontrolüm 2 hafta sonra eğer hala hissetmezsem sorarım birde biraz kiloluyum ondan da olabilir dediler
miramoms_ izguler yaaaa 🥹🥹 herşey çok güzel her şey onun için avm bile gittiğimde kendime değil direk ona bakıyorum birşeyler çok güzel bir şey gerçekten 🫠❤️🥰
izguler miramoms_ Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsine sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum 🥹😌🥲🫠
unzilee8827822979 yaseminalpsoy Sağ ol Karnımın alt tarafına elimi koydum sanki böyle içimde bir şey kayıyor gibi sonra böyle farklı bir şey hissettim acaba bebek mi vuruyor Karnıma
unzilee8827822979 0smy0 bende 22 haftalık oldum elimi karnının altına koydum böyle bir şey gidip gidip gelir vurur ya Yani öyle bir şey oldu acaba hissettin mi
0smy0 unzilee8827822979 Evet büyük ihtimalle bebiş 🥰 aklınıza geldikçe konuşun detaylı ultrasonda bebeğim baş aşağıydı 32. Haftada kalbini göremiyordu doktor ben hadi annecim göster bakalım dediğimde doktor konuşmaya devam edin dönüyor demişti çok güzel bir his anlaması tepki vermesi