burcinn01 denizhimi hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun minik bebegini♥️ ama esinizin sözünü dinleyin cinsiyeti öğrenin oyle herkese söyleyin 2 gune bir beta ölçtürun bugünden itibaren 3 defa olctursenix yeter
denizhimi Masal777 cok tesekkur ederim canim cok bekledim Sabah tan bütün komsular sesimi duydu suan icim icime sigmiyor esimde kimseye daha söyle me dedi suan deli gibiyim ve ne yapacagimi bilmiyorum Allah herkese annelik duygusunu tatirsin
denizhimi Esranisanur cok tesekkur ederim cnm Amin böyle güzel Dua ettigin icin tesekkur ederim ben bebegimi tarafik kazasinda kaybetmistim Hala pozitif olduguna inanamiyorum bir buçuk yildir deniyorduk
Masal777 denizhimi vala aşkım nasıl heyecanlı olduğunu anlıyorum ilk gebelik mi ben 3 ncü rağmen ayine heyecan yaşadım ama maalesef keşke kimseye söylemedim pişmanım eşim dahil strese sokyiolar yok bebek olur yok bilmem ne
ffftmaa denizhimi bende bebegimj kaybettim iki buçuk yaşındaydı tekrar denedik rabbim nasip etti bende sizin gibi test yaptım çift çizgi çıktı asla inanamadim tekrar tekrar yaptım onlardada çıktı şuan 6 haftalık hamileyim
denizhimi Ben bir buçuk yil önce bebegimi trafik kazasinda kaybettim bebegimi emsiroyorudum vefatindan sonra sütümü ilacla kesmek zorunda kaldim sonra hamile kalmaya calistim ve bir buçuk yil dile kolay ne aglamalar ne isyanlar ne Dua lar bebegimi kaynetmeme ragmen insanlar kisir gözü ile bakti bana simdi tatile gidecegimiz icin öylesine yaptigim bir test pozitif demekki belirtilerde bakmamk gerekiyormus ben bir buçuk yil boyunca hep bir belirti yasadim hep negatifti simdi belim agriyor adet olacam tatile gitmeden test yapiyim ona göre negatif cikarsa yani tampon aliyim tatilde rahat etmek amaciyla ama negatif olacagindan emin bir sekilde testi yaptim pozitif ben bir ciglik bütün komsular sesime uyandi galiba cok uzattim ben Allah Anne olmayi isteyen herkese bu duyguyu yasatsin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
delalinannesi denizhimi öncelikle başın sağolsun Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah 🙏 tebrik ederim hayırlarla kolaylıklarla anneliğin tadını çıkarasın inşallah Allah evladını sana seni de ailene bağışlasın inşallah güzel arkadaşım 🙏
denizhimi Masal777 cnm ikinci bebegim ama ilk cocugumu trafik kazasinda vefat etti ondan sonra bir buçk yil hamile kalamadim hem emzirdigim hem insülin direncim oldugu icin
denizhimi Esranisanur Allah gebeligini hayirli ve saglikli tamamlamayi, bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin seni ve bebegini her türlü tehlikeden korusun Amin 🩷 Saglikla kucagina alirsin insallah canim
Nilozof Öncelikle başınız sağolsun 🤍 Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 Neşeniz daim olsun, adınıza çokkk sevindim 🥹
denizhimi Nilozof cok tesekkur ederim Allah razi olsun bu güzel mesajiniza cok sevindim Allah ta sizi sevindirsin
denizhimi ffftmaa basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah bende 4 aylikti kaynettigim Zaman insallah simdiki bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz ama ben hala hamile olduguma inanamiyorum🩷