aysegul1y Kızlar 2. Gebeliğim ve doktor 37 gibi sezeryanla alacağız dedi. Dmkda doğumdan önce 8 hafta maddesini ben 32de uygulamak zorunda mıyım yoksa 37.haftadan 8 hafta önce de raporumu alabilir miyim? Bununla ilgili bir düzenleme ya da emsal davalar var mı bilgisi olan var mı acaba? Çünkü 40ta doğum yapmayacağım için mantıken önceki haftalar boşa gitmiş oluyor
buketdeniz19 aysegul1y 32 de çalışabilir raporu alıp sonrasında istediğiniz hafta çalışamaza çevirebilirsiniz raporu yada direkt 32. Haftada izne çıkabilirsiniz
indica aysegul1y çalışabilir raporu aldığınızdan kullanmadığınız doğum izni haklarınız doğum sonrasına aktarılır benim iş yerimde öyle
Yusufunannesi_ aysegul1y sanırım 32de almak gerekir yine de. Oğlumda 32.haftada aldım 37+4 doğurdum. İlla 40.haftada doğum yapmaya gerek yok.
meowmom aysegul1y boşa gitmiyor ikinci raporunuza ekleniyor kalan haftalar. Ben de 37’de doğum yaptım 19 hafta eklenmiş doğum ywptığım tarihe 🌸
buketdeniz19 aysegul1y Raporunu sgk doğumdan sonra otomatik hesaplıyor canım ben 37. Haftamda çıktım ne kadar hesaplıcak bende merak ediyorum doğum yaptım perşembe sisteme düşmüş ama daha sgk onaylamamış
fatmaacikyol kizlar peki birşey sorucam, ikiz gebelik olduğum için ben 28.haftamda yatış yapacağım doğuma kadar, doğum ne zaman olur belli değil. tedbir amaçlı tutulcam. bu şekilde rapor verebilir miyim?
aysegul1y meowmom tam 32de mi izne ayırlmıştınız? 37-40 arası 3 haftayı doğumdan sonraya eklediler doğru mu
aysegul1y meowmom anladım çok teşekkür ederim:’) bununla ilgili kesin bilgiyi nerden öğrenebilirim acaba? Devlet kurumunda çalışıyorum ama kendilerine pek güvenmiyorum