glsmkynr husnacakir ikinci doğumum olacak ilkinde uyuştuktan sonra takıldı ikincide arkadaşlarımı oda da takmışlar çok acımış yani arada ki farkı anlamadım ikinci diye neden uyuşmadan takılıyor 🤷🏻♀️
husnacakir glsmkynr hiç bir fikrim yok yine gorusup konuşup konu hk uzmanından bilgi almak daha doğru olur
rrabia1 husnacakir sezeryanınız nasıl geçti acaba bende umut hanım takipliyim ilk normal doğum oldu kendisiyle ama şimdi isteğe bağlı sezeryan istiyorum
husnacakir rrabia1 Gayet iyi geçti dikişlerim çok hızlı toparladı tabiki agrili bir süreç bir bıçak yarası var ama ½ günde toparlıyorsunuz inanın çocuğunuzu kucağınıza aldığınız an hersey geçiyor bu lafa asla inanmazdım ama çok dogruymus
perisavas @husnacakir bu durumda sizden zorunlu sezeryan ücretimi alındı normalmi ne kadar ödediniz ortalama
husnacakir perisavas normal sezeryan ücreti ödedim isteğe bağlı sezaryen ücreti arasına 20.000 TL fark vardı ama benimki isteğe bağlı olmadığı için doğumun getirisi sezeryan olduğu için normal sezaryen ücreti ödedim