kslcvrye 4cm açılma doğum olur mu açılması olup erken haftada gebeliği ilerleyen varmı aranızda kızlar yoksa doğum mu olur
annelikyolculugumm kslcvrye ilaçlarla biraz durdurabiliyorlar ama bebeğe bağlı aceleci bir kuşsa nasibi öyleymiş diyeceksiniz :) sancılar kaç seviyelerinde siz sancılar geldiğinde hissediyor musunuz
beyzzsenturkkk kslcvrye benim 4 cmdi kontrolümde yatış verilecekti kabul etmedim cıkıp doğum yapacağım hastaneye gittim 1 gün sonra doğurdum.
Nisanmomy kslcvrye Erken haftada gebeliğin ilerlemedi ama 35+3 te doğum yaptık çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi. Moralimizi yüksek tutun Rabbim sizin de bebeğinizi zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
betuldemirell_06 Normalde ölçüm yapıldıktan sonra sancınız da varsa doktor yatış verebilir açılmanız varsa enfeksiyona karşı daha hassas hale gelirsiniz doktora gittiniz mi ?sağlıkla kucağınıza alın inşallah
kslcvrye betuldemirell_06 şuan hastane de yatıyorm sancı çıkıyor ntsde açılma aynı sabitti en son inşallah biraz dhaa durur ya
emmo kslcvrye inşallah doğum olmaz biraz erken yinede Allah bilir iyisini Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah
kslcvrye emmo amin inşallah doktor artık korkma dedi doğsa bile ama işte insan bir tedirgin oluyor kilosu felan iyi dedi bakalım son doz ciğer geliştirici hatirlatma dozu yapıldı gerisi Rabbime kalmış hayırlısını versin 🥺🤲
1234455 kslcvrye Korkmayın Allahın izniyle birşey olmaz bende 32 haftamda doğum yaptım şuan 7 yaşında oğlum kilosuda iyi bebeğinizin benimde doğum başlamıştı suyum gelmişti kilosuda 1950di doğduğunda
_Ebrukaracan06_ Kilosu iyide zaten bu haftalarda kendi kendine nefes alabilirler saglıkla kucagınıza alın darısı bana inşallah 🤦♀️🤦♀️
kslcvrye _Ebrukaracan06_ amin inşallah rabbim bu yolda kimseyi koymasın inşallah 🤲siz kaç haftaliksiniz
kslcvrye emmo 2.390 grm şuan ultrason da oyle ölçüldü bakalım dogunca nekadar çıkar Allah bilir yanılma az çok oluyor çünkü sisde oluyor bebekler hayırlısı 🤲🥺
kslcvrye annelikyolculugumm sancılar sabah 70gecti ve ben şiddetli hissediyorum sancıyi doktor dedi herhangi bir kanama su gelişi Ağrı’da değişiklik mesela sık olursa ve ıkınma hissi olursa hemen hemşire çağirma butonuna bas dedi nasıp bakalım 🤲🩷
betl99 Merhaba öncelikle sağlıkla gelsin bebeğiniz. Benimde baskı ve sancıya benzer ağrım oluyor ama gerçek sancı mı anlayamıyorum nasıl bir şey yaşadınız tam anlatır mısınız kontrolüme daha 1 hafta var. 2-3 gündür gerçekten canım yanıyor
kslcvrye betl99 Vallahi karnım on tarafa doğru sivriliyordu ve ağrı oluyordu rahatsız edince acile gittim 4cm dedi ve yatırdı doğum olabilir diye imza attırdilar
1234455 kslcvrye Evet kaldı 2 kilo olmadan vermediler iki kilo olunca verdiler çok şükür ondan sonra hiç sıkıntı yaşamadık korkmayın Allahın izniyle hiç birşey olmaz
betl99 kslcvrye ay benimde öyle son 3 gündür cidden çoğaldı yani sivriliyo kasılıyo birden kramp girer gibi ağrı oluyo