seddd_ Herkese iyi geceler kızlarrr 32+6 dan bildiriyorum inanılmaz kasık ağrıları geçmek bilmeyen mide problemleri ve ara ara kasılmalarla geçmek bilmiyor zaman sizlerde durum nasıl zamanınız nasıl geçiyor benim gibi problemleri olan hanımlar varmı gelin sohpet edelim dertleşelim zamanda geçmek bilmiyor rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağsağlim minik kuşlarımıza kavuşalım☺️
busbus222_ seddd_ merhaba çok geçmiş olsun bende 25+4 üm ve kalçama ağrı girdi bir haftadır seke seke yürüyorum hamilelik yeli derler bizde çok kötüyüm birde diş ağrım var maalesef .
temmuzonbir seddd_ 24 haftalığım canım kasık ağrım sürekli olarak devam ediyor, belimden kalçama bacağıma vuran müthiş bir ağrı var düşe kalka bitiricez bu süreci ☺️
uydurbirsey seddd_ bizde 32+3 olduk 🥹 inanılmaz sağ bacağıma ağrı vuruyor ve ayaklarım şişmeye başladı birde alt karın da ağrılar oluyor
seddd_ busbus222_ inşallah en kısa zamanda beliniz iyileşir diş konusundada doktorunuzla görüştünüz mü ne diyorr dişçiye gitme konusunda
busbus222_ seddd_ yarına randevu aldım gidcem hamileyken çekmiyorlar benimde hiçbir fikrim yok büyük ihtimal geçici dolgu yaparlar diyolar
seddd_ busbus222_ benim doğum doktorum çekim ve kanal tedavisi yaptırabilirsin demişti sonra hastaneye sıra bulamayınca e dişimde bir daha ağrı yapmayınca askıya aldım kurşun yelek giyerek röntgen bile olabilir diye imza vermişti hatta doktordan doktora fark ediyor demkki
MrsSaka busbus222_ benimde diş ağrım var doktor onayı al dedi doktora gittim izin verdi çekim için röntgen ve lokal anestezi dedi 15 haftalıkken gitmiştim
seddd_ temmuzonbir rabbim sağlık versin hepimize gerçekten ben şuan doğum sancısı gibi sancı çekiyorum inşallah bi çılgınlık olmaz😂
aytenkural Merhaba bende 38+5 im midem yanıyor hatta yanma boğazıma kadar çıkıyor. Çarşamba günü nasipse sezeryan olucam bitecek yanmalar 🙈
seddd_ aytenkural ay bitirmişsiniz ne güzel ☺️ hayırlı doğumlar yaşayın inşallah o mide yanmasını çok iyi bilirim en çok ondan kurtulma derdindeyim bende
busbus222_ seddd_ aaa öyle mi kız balla ben bunları hiç bilmiyorum ilk oğlumda da diş tedavisi görmüştüm ama sadece ilaç almıştım bunda direk gitçem bakiyim diş doktoru ne diyecek ona göre de doğum doktorumla görüşücem izin var mı die riske atmayayım ama diş ağrım fena artık özellikle geceleri
seddd_ uydurbirsey aynı problemlerden muzdaribiz sanırım zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor banada sanki hiç o eylül sonu gelmeyecekmiş gibi 😒
uydurbirsey seddd_ evet bende öyleyim 😃 uykularım da bölünüyor randevuları artık sabırsızca bekler oldum. Siz nts girdiniz mi
seddd_ temmuzonbir şaka bi yana evet sağlıkla gelsin hiç sıvı alamıyorum neredeyse o yüzden aşırı kasılma yaşıyorum
seddd_ uydurbirsey ben perşembe günü nst girdim doktorum nstde sancı gördü 2 saat yattım hastanede serum verdiler sıvısız kaldığım için 😒
temmuzonbir seddd_ bende bu konuda sorun yaşıyordum kanama alanım yüzünden azar azar artırdım birazda olsa su içiyorum şimdi, doktor kanama alanını en iyi su emiyor yok ediyor dedi benim kanama alanıda baya büyük suya çok ihtiyaç var
uydurbirsey seddd_ çok geçmiş olsun ben henüz girmedim ve geç mi kaldım diye endişe ediyorum o yüzden sordum
seddd_ temmuzonbir aaa ne zamandır var kanamama alanın progestan vs bişey kullanıyor musun çok geçmiş olsun
temmuzonbir seddd_ gebeliğin başından beri var canım bi ara geçti 5 adet olarak geri geldi şuan bir tane ama çok büyük oğlumun tam üstünde, dışarı kanama yapmadığı için doktorum takip ediyor şuan progestan vermiyor, sağolasın Allah razı olsun
seddd_ busbus222_ bence önce doğum doktorunla görüş izin al daha garanti olur senin için dişçi için tekrar beklememiş olursun dicem ama özel dişçiyemi gideceksin acaba
seddd_ uydurbirsey bence geç değil ben sancım olduğu için gittim normalde doktorum 34 haftada bekliyordu herhalde o zaman nst ye sokardı ama ben sancım olunca 32 haftada gittim
seddd_ temmuzonbir rabbim acil şifalar versin dikkatli ol canım boll bolll dinlen inşallah geçsin gitsin