ozturkkpnar Selam annişler, Bebiş doğdu butonu gözükmeye başladı artık 🫠 Nasipse 19 Eylül’de gelmesini planlıyoruz sizlerin nasıl gidiyor?
ssaayz ozturkkpnar midem yanıyor mu sindirmiyor mu anlayamadığım bir mide sıkıntısı yaşıyorum yemeği biraz fazla kaçırdım midemin ağrısından uyuyamadım. Genel anlamda bir uyuma sorunum var doğum yaklaştı ama bu hamileliğimde doğru dürüst bir uyku uyuyamadım 😵💫 bu arada aynı haftayız bende 34+0 oldum.
allyslife ozturkkpnar merhabaa, 32′deyiz ve asla uyanamıyorum, hep uykum var, sanki 3 değil 1.trimesterdeyim🫠🫠
ozturkkpnar zulemaa sıcaklardan dolayı mı? Benim ilk hamileliğim kış ayına denk gelmişti havalar ısınmadan bittiği için çok rahat geçmişti ama bu gerçekten tansiyon oynatıyor😂
ozturkkpnar ssaayz reflü var büyük ihtimal gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Uyku konusunda git gide zorlanıyorum bende sürekli uyanma pozisyon alamama durumları söz konusu 😔 az kaldı diye teselli olmaya çalışıyorum 😅
Yalova-sutlac ssaayz aynı hafta + aynı sıkıntılar benimde mide yanma var 1 haftadır fln. uyku zaten en son hamile kalmadan önce rahat uyuyabiliyodum sonra hiç hatırlamıyorum iyi bı uyku çektiğimi hicc
zulemaa ozturkkpnar vallahi sıcaklardan nefes alamıyorum nemden çok zor son ayların yaza denk gelmesi gün sayıyorum doğurmak için
ssaayz ozturkkpnar galiba dediğin gibi reflü var midem hassaslaştı. Hayır doğuracağız sonrasındada uyuyamayacağız 😅 bari önden biraz uyuyabilseydik… 😖
ozturkkpnar allyslife o kısım bende de var gündüz kafamı koydugum yerde içim geçiyor akşama doğru bir enerji geliyor ki anlatamam😂 ama gece asla rahat uyuyamıyorum 😅
ssaayz Yalova-sutlac uykusuzluk büyük sıkıntı maalesef… çok az uyuyan biri olarak bir süre sonra patlak veriyor. Eğer sizin ilk bebeğiniz ise gerçekten bebeğin uyuduğu zaman mutlaka sende uyu. Benim 2.gebeliğim ve ilkinde hiç uyumadım ve bebeğim gece uyumayan gündüz uyuyan bir bebekti. Kendime ettim o yüzden uyuyun 😇
lepiska27 Bende 32+3 full sürekli uyuyorum nereyi rahat bulursam orda gidiyorum 🤭 ilk aylara döndüm Benim karnım bi çok sert oluyor böyle patlıcakmış gibi sonra düzeliyor bu bahsettikleri sancımı oluyor yoksa normal mi
allyslife ozturkkpnar ay başım gözüm üstüne, çok bekledim bebeğimi, hiçbir şey gözüme gelmiyor🫠💖 sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşaallaah💖
ozturkkpnar allyslife uykusuzluk yorsada o evreyi gerçekten hiçbirşeye değişmem mucizeyi yaşamak o güçlü hissettiriyor. Sağlıkla kavuşalım 🌸❤️
_Ebrukaracan06_ 38+3 olduk gelen giden yok bütün tuşlara basıyorum merdiven çıkma hurma çömelerek yer silme🤦♀️